Babor Argan sejas krēms sausai ādai ar argana eļļu

Bezmaksas sūtīšana uz pakomātu Babor Argan sejas krēms sausai ādai ar argana eļļu Skatīt lielāku

Babor Argan sejas krēms sausai ādai ar argana eļļu

Produkta ID: 60317
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 60317
Komentāri: 1

48,99 €

Produkta ID: 60317
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 60317
Komentāri: 1

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 50 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mīkstināšanai, mīkstinošs, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, nodrošina elastību, stimulē šūnu atjaunošanos, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, aizsardzībai pret sauli, atjauno vitalitāti, barošanai, nomierinošs līdzeklis, izgaismo ādu, nogludina, izlīdzinošs
Produkta tips Krēms, Sejas krēms
Ādas stāvoklis/tips Ļoti sausai ādai, Sausai ādai, Sausai/Normālai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar argana eļļu, Ar cilmes šūnām, Ar skvalēnu , Ar vērtīgu kompleksu, Ar Šī sviestu, Ar kokosriekstu sviestu, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Ar Makadāmijas eļļu, Ar riekstu eļļu, Ar avokado eļlu, Ar Pantenolu, Ar Niacinamīdu, Ar lecitīnu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Babor Argan sejas kopšanas krēms ar greznu konsistenci un 24 stundu iedarbību paredzēts sausai, lipīdu nabadzīgai, dehidrētai ādai. Āda kļūst gluda, maiga, atgūst elastību un veselīgu izskatu.

- Argana eļļa veicina ādas atjaunošanos, aizsargā lipīdu barjeru no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes, saglabā veselīgu ādas izskatu;

- Alpu rožu cilmes šūnas aizsargā ādas šūnu DNS no priekšlaicīgas ādas novecošanas, ko izraisa saules gaisma, brīvo radikāļu negatīvā ietekme, kā arī stimulē kolagēna un elastīna sintēzi, palīdz šūnām atjaunoties un saglabāt vitalitāti, kā arī nodrošina ilgstošu jauneklību.

- Dabisko mitrinošo faktoru komplekss (NDF) kopā ar skvalēnu nodrošina ādai ilgstošu mitrināšanu un novērš mitruma zudumu.

- Šī sviests baro, aizsargā pret karstumu, vēju, aukstumu, stiprina aizsargbarjeras, neļauj ādai izžūt.

– Polisaharīdi nodrošina ādu ar mitrumu un novērš tās zudumu.

- Kokosriekstu sviestam piemīt pretiekaisuma iedarbība, nodrošina mitrumu pat dziļākajos ādas slāņos, darbojas kā antioksidants.

– Āfrikas irvingijas sviests nodrošina ādu ar intensīvu mitrināšanu, saglabājot elastību un maigumu.

- E vitamīns – antioksidants, kas aizsargā ādu no brīvo radikāļu iedarbības, mitrina.

– Makadāmijas riekstu, avokado un mango sēklu eļļas intensīvi mitrina, baro ādu un aizsargā lipīdu barjeru no dehidratācijas.

– Pantenols veicina ādas atjaunošanos, nomierina, mitrina, mazina kairinājumu.

- Niacinamīds - izlīdzina ādas mikroreljefu, izgaismo pigmenta plankumus.

- Lecitīns – spēcīgs antioksidants, aizsargā pret brīvajiem radikāļiem, stiprina ādas aizsargbarjeru.

- Triglicerīdi intensīvi mitrina ādu, neļaujot tai izžūt.

Lietošana: uzklājiet krēmu uz tīri attīrītas sejas, kakla un dekoltē zonas ādas no rīta un/vai vakarā. Viegli iemasējiet ar pirkstiem, lai iesūktos.

AQUA, SQUALANE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, HYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDES, ETHYLHEXYL ISONONANOATE, PERSEA GRATISSIMA OIL, CETEARYL ALCOHOL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, BRASSICA CAMPESTRIS STEROLS, TOCOPHERYL ACETATE, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, ERYTHRITOL, PHENOXYETHANOL, PANTHENOL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, OCTYLDODECANOL, DIMETHICONE, ISOMALT, IRVINGIA GABONENSIS KERNEL BUTTER, CARBOMER, SODIUM LACTATE, SODIUM PCA, XANTHAN GUM, PARFUM, HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYDROXIDE, BIOSACCHARIDE GUM-1, DISODIUM EDTA, ALCOHOL, SODIUM BENZOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POTASSIUM SORBATE, HOMARINE HCL, PANTOLACTONE, LACTIC ACID, LECITHIN, RHODODENDRON FERRUGINEUM LEAF CELL CULTURE EXTRACT, FRUCTOSE, GLYCINE, UREA, INOSITOL, NIACINAMIDE, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, ASCORBIC ACID, CI 19140, CI 15510

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet krēmu uz tīri attīrītas sejas, kakla un dekoltē zonas ādas no rīta un/vai vakarā. Viegli iemasējiet ar pirkstiem, lai iesūktos.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Sejas krēms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Babor Argan sejas krēms sausai ādai ar argana eļļu

Babor Argan sejas krēms sausai ādai ar argana eļļu

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.