Bioderma Pigmentbio Night Renewer nakts balinošs sejas krēms

Bioderma Pigmentbio Night Renewer nakts balinošs sejas krēms Skatīt lielāku

Bioderma Pigmentbio Night Renewer nakts balinošs sejas krēms

Produkta ID: 55396
Prekės ID: 55396

28,49 €

Produkta ID: 55396
Prekės ID: 55396

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 50 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Novērš pigmentētu plankumu parādīšanos, mazina ādas hiperpigmentāciju, maskē pigmentācijas plankumus, samazina hiperpigmentāciju, attīra, naktij, apkaro novecošanās pazīmes, atjaunošanai/barošanai, stimulē kolagēna izstrādi, regulē melananīna daudzumu, nodrošina elastību, atjauno vitalitāti, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, izlīdzina ādas toni, padara apjomīgāku, izgaismojošs līdzeklis, atjaunojošs
Produkta tips Nakts krēms, Krēms, Sejas krēms
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Problemātiskai ādai, Jutīgai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar peptīdiem, Ar Salicilskābi, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu C , Ar vērtīgu kompleksu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Bioderma Pigmentbio Night Renewer nakts balinošajam sejas krēmam ir unikāla formula ar pretnovecošanās īpašībām, kas palīdz novērst un samazināt hiperpigmentācijas parādīšanos.

Tieši naktī jūsu āda sāk dabisko atjaunošanās procesu. Tādēļ šis nakts krēms satur specifiskas sastāvdaļas, kas paātrinās ādas dabisko atjaunošanās procesu. Sastāvs ar heksapeptīdu-2, salicilskābi un C vitamīnu palielinās kolagēna ražošanu un paātrinās šūnu atjaunošanos. Turklāt šie elementi un LumiReveal™ kompleksa un PP vitamīna klātbūtne arī palīdzēs regulēt melanīna ražošanu, uzlabos ādas elastību un veicinās veselīgāku ādas barjeru.

Maskai ir patīkama ūdeņaina tekstūra un tā ātri iesūcas, tāpēc piemērota visiem ādas tipiem, arī jutīgai. Tas saglabās jūsu ādu hidratētu un izlīdzinās jūsu sejas krāsu, sniedzot jums kuplumu, mirdzošu un jauneklīgu izskatu no rīta.

Lietošana: pirms gulētiešanas iemasējiet produktu uz tīras sejas, virzoties no centra uz sāniem.

AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, PROPANEDIOL, SQUALANE, ASCORBYL GLUCOSIDE, DIPROPYLENE GLYCOL, NIACINAMIDE, BUTYLENE GLYCOL, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, PENTYLENE GLYCOL, TOCOPHERYL ACETATE, C14-22 ALCOHOLS, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER, SALICYLIC ACID, SODIUM CITRATE, LYSINE, AZELAIC ACID,C12-20 ALKYL GLUCOSIDE, DISODIUM PHOSPHATE, MANNITOL, XYLITOL, ANDROGRAPHIS PANICULATA LEAF EXTRACT, RHAMNOSE, SODIUM METABISULFITE, POTASSIUM PHOSPHATE, SACCHARIDE ISOMERATE, BIOSACCHARIDE GUM-1, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, GLYCERYL CAPRYLATE, SODIUM ANISATE, SODIUM LEVULINATE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, HEXAPEPTIDE-2, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 748] "

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: pirms gulētiešanas iemasējiet produktu uz tīras sejas, virzoties no centra uz sāniem.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Sejas krēms
Nakts krēms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Bioderma Pigmentbio Night Renewer nakts balinošs sejas krēms

Bioderma Pigmentbio Night Renewer nakts balinošs sejas krēms

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.