Clarins Double Serum Complete Age Control Concentrate atjaunojošs serums

Nemokamas siuntimas Clarins Double Serum Complete Age Control Concentrate atjaunojošs serums Skatīt lielāku

Clarins Double Serum Complete Age Control Concentrate atjaunojošs serums

Produkta ID: 22845
 5/5
Komentāri: 4
Prekės ID: 22845
Komentāri: 4

89,99 €

Produkta ID: 22845
 5/5
Komentāri: 4
Prekės ID: 22845
Komentāri: 4

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml., 50 ml., 75 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Apkaro novecošanās pazīmes, atjaunojošs, padara ādu tvirtāku, pret grumbām, mitrināšanai, atsvaidzinošs, detoksikācijas līdzeklis, atjauno vitalitāti, atjaunošanai/barošanai, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, nogludina, izlīdzinošs, ilgtermiņa ietekme, uztur ādas mitruma līdzsvaru, uztur ādu veselīgu, noņem ādas spīdumu, novērš sausuma sajūtu, kopj, attīra, stimulē šūnu atjaunošanos, stiprināšanai, nodrošina elastību, piešķir matētu efektu, samazina poras, mīkstināšanai, uzlabo ādas tekstūru
Produkta tips Serums, Sejas serums
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Jutīgai ādai, Nobriedušai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar vērtīgām aļģēm, Ar kurkuma ekstraktu, Ar Banānu ekstraktu, Ar Avokadu ekstraktu, Ar Avokadu ekstraktu, Ar mango ekstraktu, Ar sarkano aļģu ekstraktu, Ar Ēdelveisa eļļu , Ar lipīdiem, Ar Kakao, Ar auzām, Ar godži ogām, Ar Kastaņu, Ar kvinoju, Bez minerāleļļas, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Clarins Double Serum Complete Age Control serums palēnina ādas novecošanās procesus un manāmi uzlabo ādas tekstūru. Tas padara šo ar aktīvajām sastāvdaļām bagāto produktu par ideālu alternatīvu veselīgas, jauneklīgas un dzīvīgas ādas atjaunošanai.

Produkta divfāzu formulas pamatā ir ūdens un eļļa, un tos veidojošie komponenti atveido ādas hidrolipīdu barjeras struktūru. Ikoniskajā divu ietilpību pudelē abas šīs fāzes tiek turētas atsevišķi un apvienotas vienā spēcīgā esencē tikai lietošanas laikā. Šādi koncentrēts Clarins Double Serum serums nodrošina maksimālu labumu un komfortu.

Produkta izcilā iedarbība ir balstīta uz vairāk nekā 20 dažādu augu ekstraktu spēku. Dabas iedvesmots un ar dabīgiem komponentiem papildināts Clarins serums atjauno ādai jauneklīgu izskatu, piešķir tai tīrību un gludumu. Regulāri lietojot produktu, tā sastāvā esošās aktīvās sastāvdaļas intensīvi mitrina, baro un atjauno ādu. Rezultātā āda atgūst savu dabisko elastību, maigumu un vitalitāti.

Clarins Double Serum serums sastāv no dažādiem augu ekstraktiem:

  • kurkuma ekstrakts palīdz cīnīties ar dažādām ādas novecošanās pazīmēm;
  • banānu, kardamona, auzu un citu augu ekstraktu maisījums paceļ ādu, piešķir tai tvirtumu un cīnās ar smalkajām krunciņām;
  • avokado, mango, kivi un īsto nātru ekstrakti apgādā ādu ar barības vielām un saglabā tās dabisko maigumu;
  • spalvu čiekuru un salikorniju ekstrakti veicina dabisku ādas mitrināšanu;
  • augļu, smiltsērkšķu (godži) ogu un zirgkastaņa ekstraktu sintēze attīra ādu un atjauno tās iekšējo mirdzumu;
  • nieru zāles, sarkano aļģu un brūnaļģu ekstrakti noņem atmirušās ādas šūnas, padara ādu gaišāku un piešķir sejai matētu efektu.
  • kakao, Alpu lakricas un lakricas ekstrakti izlīdzina ādu un palīdz cīnīties ar brīvajiem radikāļiem, kas veicina ādas novecošanās procesus;
  • kvinojas ekstrakts stiprina ādas aizsargfunkcijas.

Clarins Double Serum serums ir piemērots jebkura vecuma un tipa ādai, kurai trūkst tvirtuma, vitalitātes vai gluduma. Produkts aizsargā pret grumbām un palīdz tās samazināt, vizuāli samazina poras, intensīvi mitrina un baro ādu, lai tā vienmēr izskatītos svaiga, spoža un gluda.

Bez minerāleļļas.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Kā lietot: pagrieziet pogu, lai izvēlētos seruma devu, kas vislabāk atbilst jūsu ādas vajadzībām. Sajauciet abas fāzes plaukstā. Uzklājiet produktu uz tīras sejas un kakla ar vieglām spiedošām kustībām, virzoties no sejas centra uz sāniem. Pēc tam uzklājiet uz sejas dienas vai nakts krēmu.

AQUA/WATER/EAU, CETEARYL ISONONANOATE, GLYCERIN, ISONONYL ISONONANOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PENTYLENE GLYCOL, PPG-3 MYRISTYL ETHER, ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER, DIPSACUS SYLVESTRIS EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, PARFUM/FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, PROPANEDIOL, TROMETHAMINE, SILYBUM MARIANUM SEED OIL, CARBOMER, TOCOPHERYL ACETATE, ESCIN, CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN. SQUALANE. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT. THEOBROMA CACAO (COCOA) EXTRACT. BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER. LEONTOPODIUM ALPINUM EXTRACT. XANTHAN GUM. PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL, UNSAPONIFIABLES, CARAMEL, CURCUMA LONGA (TURMERIC) ROOT EXTRACT, SALICYLOYL PHYTOSPHINGOSINE, MUSA SAPIENTUM (BANANA) FRUIT EXTRACT, SALICORNIA HERBACEA EXTRACT, ACTINIDIA CHINENSIS (KIWI) FRUIT EXTRACT, KALANCHOE PINNATA LEAF EXTRACT, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, MYROTHAMNUS FLABELLIFOLIA LEAF/STEM EXTRACT, DISODIUM EDTA, TOCOPHEROL, LYCIUM BARBARUM FRUIT EXTRACT, MALTODEXTRIN, ORTHOSIPHON STAMINEUS EXTRACT, HEDYCHIUM CORONARIUM ROOT EXTRACT, MANGIFERA INDICA (MANGO) LEAF EXTRACT, POTASSIUM SORBATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, JANIA RUBENS EXTRACT, ASCORBIC ACID, SODIUM CITRATE, ENGELHARDTIA CHRYSOLEPIS LEAF EXTRACT, CI 14700/RED 4, CALLICARPA JAPONICA FRUIT EXTRACT [V2925A]

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot: pagrieziet pogu, lai izvēlētos seruma devu, kas vislabāk atbilst jūsu ādas vajadzībām. Sajauciet abas fāzes plaukstā. Uzklājiet produktu uz tīras sejas un kakla ar vieglām spiedošām kustībām, virzoties no sejas centra uz sāniem. Pēc tam uzklājiet uz sejas dienas vai nakts krēmu.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Serums

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Clarins Double Serum Complete Age Control Concentrate atjaunojošs serums

Clarins Double Serum Complete Age Control Concentrate atjaunojošs serums

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.