Clarins Double Serum komplekts sievietēm (30 ml sejas serums + 7 x 0,9 ml acu serums + 3 ml skropstu tuša + maciņš)

Nemokamas siuntimas Clarins Double Serum komplekts sievietēm (30 ml sejas serums + 7 x 0,9 ml acu serums + 3 ml skropstu tuša + maciņš) Skatīt lielāku

Clarins Double Serum komplekts sievietēm (30 ml sejas serums + 7 x 0,9 ml acu serums + 3 ml skropstu tuša + maciņš)

Produkta ID: 60887
Prekės ID: 60887

83,99 €

Produkta ID: 60887
Prekės ID: 60887

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 1 gab., Komplekts
Dzimums Sievietēm
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Apkaro novecošanās pazīmes, atjaunojošs, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, mitrināšanai, nomierinošs līdzeklis, stiprināšanai, padara ādu tvirtāku, barošanai, nogludina, izlīdzinošs, attīra, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, apjomam, sniedz apjomu, garumam, izliekumam, piešķir toni, noturīga
Produkta tips Sejas serums, Serums, Skropstu tuša, Kosmētika
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai, Zem acīm, Skropstām
Īpašības Ar kurkuma ekstraktu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Ar Vasku, Ar vērtīgu kompleksu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Clarins Double Serum Complete Age Control Concentrate ir dubultserums, kas apvieno hidriskās un lipīdu formulas katrā lietošanas reizē. Šis spēcīgais produkts piesātina ādu ar mitrumu un novērš redzamās novecošanās pazīmes. Divkāršā formula satiekas, kad jūs uzklājat produktu rokās. 21 aktīvā augu ekstrakta maisījums ir piecu svarīgu ādas funkciju un ādas atjaunošanas noslēpums. Ir viens augs, kas izceļas no pūļa, un tā ir kurkuma. Tas ir slavens ar savām neparastajām pretnovecošanās, ārstnieciskajām un pretiekaisuma īpašībām. Turklāt sastāvā ir arī 20 augu ekstrakti, kas nodrošina mitrinošu, antioksidantu, nomierinošu, gaišāku un nostiprinošu iedarbību.

Clarins Double Serum Eyes daudzfunkcionālā dubultā acu seruma formula redzami cīnās pret visām novecošanās pazīmēm ap acu zonu. Jau 7 dienu laikā zemacu zona tiek intensīvi barota, kļūst gludāka, tvirtāka un gaišāka. Patiesi bagātīgais un maigs acu serums sastāv no 96% dabīgām sastāvdaļām un bagātināts ar 13 augu ekstraktiem, kas sniedz īpašu labumu acu zonai un pasargā to no piesārņojuma.

Clarins Wonder Perfect 4D skropstu tuša nodrošina 4 nevainojamu acu izmērus: apjomu, garumu, maksimālu spilgtumu un izliekumu. Satur intensīvus melnus minerālpigmentus un rožu vasku, kas palīdz skropstu tušai noturēties ilgāk. Lash Bossting komplekss aizsargā un nostiprina skropstas.

Komplektā ietilpst:

Clarins Double Serum Complete Age Control Concentrate sejas serums 30 ml.

Clarins Double Serum Eyes 7 Days acu serums 7 x 0,9 ml.

Clarins Wonder Perfect 4D skropstu tuša 3 ml.

1 x kosmētikas maciņš.

Kā izmantot:

Serums – pagrieziet pogu un izvēlieties devu, kas atbilst jūsu ādas vajadzībām. Sajauciet abas fāzes plaukstā. Uzklājiet produktu uz tīras sejas un kakla ar vieglām spiedošām kustībām, virzoties no sejas centra uz sāniem. Uzklājiet ar dienas vai nakts krēmu.

Acu serums – pagrieziet pogu un izvēlieties devu, kas atbilst jūsu ādas vajadzībām. Sajauciet abas fāzes kopā ar pirkstu galiem. Pēc tam piespiediet pie plakstiņiem un zemacu zonai, virzoties no iekšējā stūra uz deniņiem. Visbeidzot uzklājiet serumu, viegli piespiežot starp uzacīm.

Skropstu tuša - pārklājiet skropstas ar birstīti visā to garumā no saknēm līdz galiem. Ja vēlaties košāku efektu, atkārtojiet darbību, līdz skropstu tuša ir nožuvusi.

Serum: AQUA/WATER/EAU. CETEARYL ISONONANOATE. GLYCERIN. ISONONYL ISONONANOATE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. PENTYLENE GLYCOL. PPG-3 MYRISTYL ETHER. ETHYLENE/PROPYLENE/STYRENE COPOLYMER. DIPSACUS SYLVESTRIS EXTRACT. BUTYLENE GLYCOL. PARFUM/FRAGRANCE. PHENOXYETHANOL. SILYBUM MARIANUM SEED OIL. PROPANEDIOL. TROMETHAMINE. TOCOPHERYL ACETATE. CARBOMER. ESCIN. CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT. ETHYLHEXYLGLYCERIN. SQUALANE. THEOBROMA CACAO (COCOA) EXTRACT. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT. BUTYLENE/ETHYLENE/STYRENE COPOLYMER. PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL UNSAPONIFIABLES. LEONTOPODIUM ALPINUM EXTRACT. XANTHAN GUM. CURCUMA LONGA (TURMERIC) ROOT EXTRACT. CARAMEL. SALICYLOYL PHYTOSPHINGOSINE. MUSA SAPIENTUM (BANANA) FRUIT EXTRACT. SALICORNIA HERBACEA EXTRACT. ACTINIDIA CHINENSIS (KIWI) FRUIT EXTRACT. KALANCHOE PINNATA LEAF EXTRACT. SODIUM BENZOATE. CITRIC ACID. TOCOPHEROL. MYROTHAMNUS FLABELLIFOLIA LEAF/STEM EXTRACT. DISODIUM EDTA. LYCIUM BARBARUM FRUIT EXTRACT. MALTODEXTRIN. ORTHOSIPHON STAMINEUS EXTRACT. HEDYCHIUM CORONARIUM ROOT EXTRACT. MANGIFERA INDICA (MANGO) LEAF EXTRACT. POTASSIUM SORBATE. PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE. JANIA RUBENS EXTRACT. ASCORBIC ACID. SODIUM CITRATE. ENGELHARDTIA CHRYSOLEPIS LEAF EXTRACT. CI 14700/RED 4. CALLICARPA JAPONICA FRUIT EXTRACT [V2925A] Eye Serum : AQUA/WATER/EAU. PROPANEDIOL. GLYCERIN. SQUALANE. BORON NITRIDE. CAFFEINE. POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6. CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE. HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. 1,2-HEXANEDIOL. PARFUM/FRAGRANCE. PENTYLENE GLYCOL. AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT. TOCOPHERYL ACETATE. ETHYLHEXYLGLYCERIN. PPG-26-BUTETH-26. ESCIN. PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) OIL UNSAPONIFIABLES. DISODIUM EDTA. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER. CURCUMA LONGA (TURMERIC) ROOT EXTRACT. CARAMEL. BUTYLENE GLYCOL. ACTINIDIA CHINENSIS (KIWI) FRUIT EXTRACT. KALANCHOE PINNATA LEAF EXTRACT. SODIUM HYDROXIDE. MARRUBIUM VULGARE EXTRACT. SODIUM BENZOATE. ANTHRISCUS SYLVESTRIS EXTRACT. HEDYCHIUM CORONARIUM ROOT EXTRACT. T-BUTYL ALCOHOL. CITRIC ACID. PHENETHYL ALCOHOL. FURCELLARIA LUMBRICALIS EXTRACT. POTASSIUM SORBATE. MARIS SAL/SEA SALT/SEL MARIN. LAPSANA COMMUNIS FLOWER/LEAF/STEM EXTRACT [V3818A] Mascara: AQUA/WATER/EAU. CI 77499/IRON OXIDES. SYNTHETIC BEESWAX. ACRYLATES/ETHYLHEXYL ACRYLATE COPOLYMER. PARAFFIN. GLYCERYL STEARATE. STEARIC ACID. COPERNICIA CERIFERA CERA/COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX/CIRE DE CARNAUBA. ORYZA SATIVA (RICE) BRAN WAX. PVP. AMINOMETHYL PROPANEDIOL. BUTYLENE GLYCOL. SORBITAN SESQUIOLEATE. PHENOXYETHANOL. CERA MICROCRISTALLINA/MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE. HYDROXYETHYLCELLULOSE. PANTHENOL. ROSA CENTIFOLIA FLOWER WAX. ROSA DAMASCENA FLOWER WAX. SUCROSE STEARATE. SPHINGANINE. DIMETHICONE. CAPRYLYL GLYCOL. ASCORBYL PALMITATE. TOCOPHEROL. LAURETH-21. POTASSIUM SORBATE. SYNTHETIC WAX. SODIUM STEARATE. HEXYLENE GLYCOL [MS3211A/00]

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā izmantot: Serums – pagrieziet pogu un izvēlieties devu, kas atbilst jūsu ādas vajadzībām. Sajauciet abas fāzes plaukstā. Uzklājiet produktu uz tīras sejas un kakla ar vieglām spiedošām kustībām, virzoties no sejas centra uz sāniem. Uzklājiet ar dienas vai nakts krēmu. Acu serums – pagrieziet pogu un izvēlieties devu, kas atbilst jūsu ādas vajadzībām. Sajauciet abas fāzes kopā ar pirkstu galiem. Pēc tam piespiediet pie plakstiņiem un zemacu zonai, virzoties no iekšējā stūra uz deniņiem. Visbeidzot uzklājiet serumu, viegli piespiežot starp uzacīm. Skropstu tuša - pārklājiet skropstas ar birstīti visā to garumā no saknēm līdz galiem. Ja vēlaties košāku efektu, atkārtojiet darbību, līdz skropstu tuša ir nožuvusi.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Serums
Skropstu tuša

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Clarins Double Serum komplekts sievietēm (30 ml sejas serums + 7 x 0,9 ml acu serums + 3 ml skropstu tuša + maciņš)

Clarins Double Serum komplekts sievietēm (30 ml sejas serums + 7 x 0,9 ml acu serums + 3 ml skropstu tuša + maciņš)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.