Inebrya Blondesse Blonde Miracle Post-Bleach Treatment galvas ādas maska ​​pēc matu balināšanas

Inebrya Blondesse Blonde Miracle Post-Bleach Treatment galvas ādas maska ​​pēc matu balināšanas Skatīt lielāku

Inebrya Blondesse Blonde Miracle Post-Bleach Treatment galvas ādas maska ​​pēc matu balināšanas

Produkta ID: 48520
Prekės ID: 48520

9,79 €

Produkta ID: 48520
Prekės ID: 48520

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 150 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Nomierinošs līdzeklis, atslābina , atjaunošanai/barošanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, mitrināšanai, atsvaidzina, samazina apsārtumu, samazina niezi, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, mīkstinošs, stimulē šūnu atjaunošanos, barošanai, stiprināšanai, stiprina matu folikulus, novērš sausuma sajūtu, atjauno vitalitāti, kopj, normalizē galvas ādas lipīdu līdzsvaru
Produkta tips Maska, Galvas ādas kopšanas produkti, Matu maska
Matu krāsa Gaišiem
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Galvas ādai
Īpašības Ar Vitamīniem, Ar kokosriekstu eļļu, Ar kokosriekstu sviestu, Ar Vērtīgām eļļām, ar Alvejas ekstraktu, Ar Alvejas ūdeni, Ar alveju, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Neitrāls pH
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Inebrya Blondesse Blonde Miracle Post-Bleach Treatment galvas ādas maska ​​pēc matu balināšanas nomierina, atslābina un atjauno galvas ādas līdzsvaru pēc matu krāsošanas procedūras. Tas uzlabo galvas ādas stāvokli un atjauno komforta sajūtu.

Blonde Miracle Post-Bleach Treatment ir intensīva mitrinoša un atsvaidzinoša iedarbība, tas nomierina ādas kairinājumu, apsārtumu, niezi, atjauno ādas neitrālo pH līmeni. Produkts ir papildināts ar mikrokapsulām ar A un E vitamīniem, kas uztur optimālu epidermas stāvokli, aizsargā pret oksidatīvo stresu, mīkstina, mitrina ādu un veicina tās atjaunošanās procesus. Alvejas ekstrakts baro, stiprina un aizsargā galvas ādu un matus no izžūšanas, savukārt kokosriekstu eļļa nodrošina ādu ar barības vielām un stiprina matu folikulus.

Tikai profesionālai lietošanai.

Lietošana: Tūlīt pēc krāsošanas rūpīgi izmazgājiet matus. Uzklājiet nelielu daudzumu produkta uz galvas ādas, viegli iemasējiet. Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Cetrimonium Chloride, Parfum (Fragrance), Dipropylene Glycol, Mannitol, Triethylene Glycol, Microcrystalline Cellulose, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, CI 77019 (Mica), Tocopheryl Acetate, Sodium Hydroxide, Methylchloroisothiazolinone Methylisothiazolinone, Cocos Nucifera Oil (Cocos Nucifera (Coconut) Oil), Retinyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, CI 77002 (Aluminum Hydroxide), Triethyl Citrate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Talc, CI 73360 (Red 30), Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer, Hydroxypropyl Methylcellulose, Hydrated Silica, Simethicone, Polysorbate 20, CI 77007 (Ultramarines), Citric Acid, Tocopherol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Sulfite

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Tikai profesionālai lietošanai. Lietošana: Tūlīt pēc krāsošanas rūpīgi izmazgājiet matus. Uzklājiet nelielu daudzumu produkta uz galvas ādas, viegli iemasējiet. Pēc tam rūpīgi noskalojiet ar ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Maska

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Inebrya Blondesse Blonde Miracle Post-Bleach Treatment galvas ādas maska ​​pēc matu balināšanas

Inebrya Blondesse Blonde Miracle Post-Bleach Treatment galvas ādas maska ​​pēc matu balināšanas

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.