Lierac Lift Integral The Regenerating atjaunojošs nakts sejas krēms

Lierac Lift Integral The Regenerating atjaunojošs nakts sejas krēms Skatīt lielāku

Lierac Lift Integral The Regenerating atjaunojošs nakts sejas krēms

Produkta ID: 63145
Prekės ID: 63145

31,99 €

Produkta ID: 63145
Prekės ID: 63145

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 50 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Stimulē šūnu atjaunošanos, barošanai, pret grumbām, atjaunošanai/barošanai, stiprināšanai, padara ādu tvirtāku, nodrošina elastību, padara apjomīgāku, mitrināšanai, stimulē kolagēna izstrādi
Produkta tips Nakts krēms, Sejas krēms, Krēms
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Jutīgai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Piemērots vegāniem, Ar melno tulpju ekstraktu, Ar Hialuronskābi, Ar rožu ekstraktu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Lierac Lift Integral The Regenerating nakts krēms atjauno, baro un izlīdzina grumbas. Atjaunojoša nakts kopšana ar integrētu liftinga efektu.

Lierac laboratorija pirmo reizi atšifrē ādas struktūras galveno noslēpumu. Ādai ir nepieciešams kolagēns, elastīns, hialuronskābe, bet ne tikai. StructureLift komplekss Lift Integral centrā darbojas uz šiem 3 galvenajiem elementiem, kā arī uz glikoproteīniem. Kopā šie elementi atjauno ādas struktūru.

Lift Integral nakts krēms stiprina ādas struktūru, iedarbojoties ne tikai uz tās būtiskākajiem elementiem (kolagēnu, elastīnu, hialuronskābi), bet arī tos savienojošos glikoproteīnus. Āda atgūst tvirtumu, elastību un spēku, lai sasniegtu pilnīgu liftinga efektu. Viegla un ārkārtīgi aptverošā krēma tekstūra intensīvi baro ādu, bez taukainas sajūtas. Izstrādāts, lai atbilstu visiem ādas tipiem, pat jutīgai.

- Rožu RNS stimulē kolagēna un ar to saistītā glikoproteīna fibronektīna dabisko sintēzi. Šī 100% dabīgā sastāvdaļa nāk no Grasse rozēm, kas audzētas bez pesticīdiem.

- Melnā tulpe stimulē elastīna un ar to saistītā glikoproteīna fibrilīna dabisko sintēzi. Izstrādāts pēc 7 gadu ilgas izpētes un patentēts Lierac, šis melno tulpju ekstrakts ir 100% dabīgs, un tā izcelsme ir Holandē.

- Dabiskas izcelsmes hialuronskābe intensīvi kuplina ādu.

- 97 procenti dabiskas izcelsmes sastāvdaļas.

Lietošana: vakarā iemasējiet produktu uz tīras sejas, virzoties no centra uz sāniem.

AQUA / WATER / EAU. C15-19 ALKANE. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. GLYCERIN. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. C10-18 TRIGLYCERIDES. GLYCOL PALMITATE. CETEARYL ALCOHOL. BEHENYL ALCOHOL. ROSA CANINA FRUIT OIL. CARBOMER. GLYCERYL STEARATE. JOJOBA ESTERS. GLUCONOLACTONE. BUTYLENE GLYCOL. PARFUM / FRAGRANCE. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX. SODIUM STEAROYL GLUTAMATE. SODIUM BENZOATE. ETHYLHEXYLGLYCERIN. SODIUM HYDROXIDE. HYDROLYZED HYALURONIC ACID. MALTODEXTRIN. TOCOPHEROL. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL. POLYGLYCERIN-3. CALCIUM GLUCONATE. TULIPA GESNERIANA FLOWER EXTRACT. ROSA CENTIFOLIA FLOWER EXTRACT. CI 77491 / IRON OXIDES. SILICA. 4104A.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: vakarā iemasējiet produktu uz tīras sejas, virzoties no centra uz sāniem.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Sejas krēms
Nakts krēms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Lierac Lift Integral The Regenerating atjaunojošs nakts sejas krēms

Lierac Lift Integral The Regenerating atjaunojošs nakts sejas krēms

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.