Lirene Aqua Bubbles dziļi mitrinošs sejas krēms

Lirene Aqua Bubbles dziļi mitrinošs sejas krēms Skatīt lielāku

Lirene Aqua Bubbles dziļi mitrinošs sejas krēms

Produkta ID: 71519
Prekės ID: 71519

7,79 €

Produkta ID: 71519
Prekės ID: 71519

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 50 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, dienai, naktij, stimulē šūnu atjaunošanos, piešķir dabisku efektu, mirdzumam, ātri nožūst, balansē, uztur ādu veselīgu, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, barošanai, atjaunošanai/barošanai, apkaro novecošanās pazīmes
Produkta tips Sejas krēms, Krēms
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar E vitamīnu, Ar vitamīnu E , Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Piemērots vegāniem, Ar Cinku, Ar magniju, Ar kalciju, Ar Hialuronskābi, Ar jūras ūdeni, Ar varu, Ar elektrolītiem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Lirene Aqua Bubbles ir inovatīva formula ar unikālu specializētu kosmētisko skābju un nomierinošo hidrolātu kombināciju.

Lirene Aqua Bubbles dziļi mitrinošs sejas krēms ir piemērots gan dienai, gan naktij. Bagātīgs, dziļi mitrinošs krēms parūpēsies par Jūsu ādas mitruma līdzsvaru un atjaunošanos, kā arī tās dabisko mirdzumu! Produkts satur 97% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu, kas ir vegānas.

Lirene Aqua Bubbles vieglā formula ātri iesūcas ādā un tai ir patīkams aromāts. Sastāvā esošā hialuronskābe mitrina un saglabā mitrumu ādā. Un elektrolīti, piemēram, cinks, varš, kalcijs, magnijs – atbalsta ādas līdzsvaru. Ar minerālvielām bagāts jūras ūdens: piešķir ādai mirdzošu un veselīgu izskatu. Savukārt, E vitamīns – baro, atjauno, palēnina ādas novecošanās procesus.

Dizains var atšķirties no fotoattēlā redzamā.

Lietošana: uzklāt produktu no rīta un vakarā uz tīras, sausas ādas.

Aqua (Water), Propanediol, Dicaprylyl Carbonate, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tripelargonine, 1,2-Hexanediol, Squalane, Glyceryl Stearate, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Maris Aqua (Sea Water), Mannitol, Sodium Hyaluronate, Copper Gluconate, Zinc Gluconate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydroxyacetophenone, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, C14- 22 Alcohols, Glycerin, C12-20 Alkyl Glucoside, Stearalkonium Hectorite, Carbomer, Microcrystalline Cellulose, Sodium Hydroxide, Propylene Carbonate, Kaolin, Silica, Hydroxypropyl Methylcellulose, Calcium Gluconate, Magnesium Sulfate, Pentylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Gluconolactone, Sodium Benzoate,Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), CI 77007 (Ultramarines), CI 42090 (FD&C Blue No. 1).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklāt produktu no rīta un vakarā uz tīras, sausas ādas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Sejas krēms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Lirene Aqua Bubbles dziļi mitrinošs sejas krēms

Lirene Aqua Bubbles dziļi mitrinošs sejas krēms

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.