Missha Vita C Plus Brightening Toner izgaismojošs sejas toniks ar C vitamīnu

Missha Vita C Plus Brightening Toner izgaismojošs sejas toniks ar C vitamīnu Skatīt lielāku

Missha Vita C Plus Brightening Toner izgaismojošs sejas toniks ar C vitamīnu

Produkta ID: 73058
Prekės ID: 73058

26,99 €

Produkta ID: 73058
Prekės ID: 73058

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 200 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Izgaismo ādu, regulē melananīna daudzumu, izlīdzina ādas toni, kopj, uzlabo ādas tekstūru, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, barošanai, atjaunojošs, nomierinošs līdzeklis, apkaro novecošanās pazīmes, novērš krāsas maiņu, nodrošina elastību, mīkstinošs, padara ādu tvirtāku, stimulē šūnu atjaunošanos, stiprināšanai, paātrina brūču dzīšanu, ar antibakteriālām īpašībām, aizsargā, nodrošina pretiekaisuma /antiseptisku efektu, noņem atmirušās ādas šūnas
Produkta tips Toniks
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Vitamīniem, Par A vitamīnu, Ar vitamīnu C , Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu, Ar B3 vitamīnu, Ar Niacinamīdu, Ar niacīnu, Ar Hialuronskābi, Ar Kolagēnu, Ar Keramīdiem, Ar lakricu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar vērtīgām skābēm, Ar Biotīnu, Ar minerāliem, Ar Cinku, Ar magniju, Ar antioksidantiem, Ar Probiotiķiem, Ar aļģu ekstraktu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Missha Vita C Plus Brightening Toner ir viegls, izgaismojošs sejas toniks ar vitamīnu C. Produkts ir bagātināts ar aktīvo vielu pārpilnību, tāpēc var aizstāt esenci. Toniks ne tikai samazina melanīna daudzumu, bet arī izlīdzina ādas toni, izlīdzina sejas krāsu. Neizraisa kairinājumu.

C vitamīnam, kas atrodas Missha Vita C Plus Brightening Toner sastāvā, ir spēcīga antioksidanta iedarbība. Šī aktīvā viela efektīvi iekļūst dziļākajos ādas slāņos. E vitamīns, niacinamīds (B3 vitamīna forma), hialuronskābe, kolagēns un keramīdi – mitrina, baro un atjauno ādu. Tonikā esošais lakricas saknes ekstrakts izlīdzina ādu, nomierina kairinājumus, izgaismo plankumus un krāsas izmaiņas, kā arī palēnina ādas novecošanās procesu. Smiltsērkšķu ekstrakts nodrošina elastību un maigumu. Tas arī veicina šūnu atjaunošanos un stiprina epidermas lipīdu barjeru. Zaļo aļģu ekstrakts, kas bagāts ar vitamīniem (A, E, biotīns, niacīns, C) un minerālvielām (cinks, magnijs). Šis ekstrakts mitrina, savelk, paātrina brūču dzīšanu, nomierina pārmērīga UV starojuma radīto kairinājumu. Tam ir antibakteriālas īpašības un tas nomierina pūtītes bojājumus. Fermentēts Bibida un Lactobacillus lizāts – probiotikas ar atjaunojošu, barojošu un aizsargājošu iedarbību. Traneksamskābe ne tikai atvieglo krāsas izmaiņas, bet arī novērš to padziļināšanos un atkārtošanos. Tas inhibē melanīna veidošanos un tam ir pretiekaisuma iedarbība. Un PHA (polihidroksi) skābe noņem atmirušās ādas šūnas.

Dizains var atšķirties no fotoattēlā redzamā.

Lietošana: samitriniet vates spilventiņu ar toniku un noslaukiet ar to tīru, sausu sejas ādu. Lietojiet katru reizi pēc kosmētikas noņemšanas.

Water, Glycerin, Butylene Glycol, Niacinamide, Pentylene Glycol, Betaine, Trehalose, 1,2-Hexanediol, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract, Bifida Ferment Lysate, Panthenol, Hippophae Rhamnoides Water, C12-14 Pareth-12, Tranexamic Acid, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Chlorella Vulgaris Extract, Glucose, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Lactobacillus Ferment, Fructooligosaccharides, Fructose, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Melia Azadirachta Flower Extract, Carbomer, Tromethamine, Allantoin, Melia Azadirachta Leaf Extract, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Ocimum Sanctum Leaf Extract, Ascorbic Acid, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Corallina Officinalis Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Octanediol, Hydrolyzed Collagen, Lactobionic Acid, Glyceryl Glucoside, Caprylic/Capric Triglyceride, Cyanocobalamin, PVP, Hydrogenated Lecithin, Tocopherol, Ceramide NP, Palmitoyl Tripeptide-5, Caprylyl Glycol, Hyaluronic Acid, Acetyl Hexapeptide-8, Fullerenes, Arbutin, Dipropylene Glycol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Phytosterols, Ascorbyl Glucoside

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: samitriniet vates spilventiņu ar toniku un noslaukiet ar to tīru, sausu sejas ādu. Lietojiet katru reizi pēc kosmētikas noņemšanas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Toniks

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Missha Vita C Plus Brightening Toner izgaismojošs sejas toniks ar C vitamīnu

Missha Vita C Plus Brightening Toner izgaismojošs sejas toniks ar C vitamīnu

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.