Nuxe Rêve de Miel Ultra Comforting Face Balm sejas balzams sausai ādai

Nuxe Rêve de Miel Ultra Comforting Face Balm sejas balzams sausai ādai Skatīt lielāku

Nuxe Rêve de Miel Ultra Comforting Face Balm sejas balzams sausai ādai

Produkta ID: 56013
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 56013
Komentāri: 1

24,99 €

Produkta ID: 56013
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 56013
Komentāri: 1

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 50 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Nomierinošs līdzeklis, nekairina, barošanai, atjaunošanai/barošanai, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, veicina plaisu sadzīšanu, samazina ādas lobīšanos, samazina apsārtumu, samazina apsārtumu, mitrināšanai, ilgtermiņa ietekme, aizsargā no aukstuma
Produkta tips Balzams
Ādas stāvoklis/tips Ļoti sausai ādai, Sausai ādai, Jutīgai ādai, Sakairinātai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Ar dabīgu medu, Ar Propolisu, Ar Vērtīgām eļļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Nuxe Rêve de Miel Ultra Comforting Face Balm sejas balzams ir paredzēts sausas un jutīgas ādas kopšanai.

Savā sastāvā ļoti bagātīgais balzams baro, nomierina un atjauno ļoti sausu sejas ādu. Tā kā sejas āda bieži ir pakļauta ārējās vides agresijai, ziemas periodā tā cieš biežāk – āda izžūst un kļūst ļoti neaizsargāta, līdz pat var pamanīt plaisas vai lobīšanos.

Šis barojošais balzams ir īpaši izstrādāts, ņemot vērā šo problēmu, ar nomierinošu tekstūru, kas apņem jūsu ādu ar medus, propolisa un vērtīgo eļļu atjaunojošo spēku. Bagātīgā formula papildina ādas hidrolipīdu plēvi, lai pasargātu to no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes, vienlaikus palīdzot nomierināt raupju, sarkanu un kairinātu ādu.

Patīkamais aromāts, kas apvieno mimozas un heliotropa saldumu ar medus un vaniļas siltumu, veicina aptverošu efektu, kas nodrošina ilgstošu komfortu visas dienas garumā.

Lietošana: iemasējiet produktu uz tīras sejas, virzoties no centra uz sāniem.

AQUA/WATER, BEHENYL ALCOHOL, GLYCERIN, CERA ALBA/BEESWAX, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, MACADAMIA INTEGRIFOLIA SEED OIL, ORYZA SATIVA (RICE) BRAN OIL, BUTYLENE GLYCOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL UNSAPONIFIABLES, HYDROXYSTEARIC/LINOLENIC/OLEIC POLYGLYCERIDES, CETEARYL ALCOHOL, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, ARACHIDYL ALCOHOL, DIMETHICONE, COCO-GLUCOSIDE, MEL/HONEY, PARFUM/FRAGRANCE, TOCOPHEROL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, CAPRYLOYL GLYCINE, SAFFLOWER OIL/PALM OIL AMINOPROPANEDIOL ESTERS, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, TOCOPHERYL ACETATE, ARACHIDYL GLUCOSIDE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, HORDEUM VULGARE CERA/SPENT GRAIN WAX, CARBOMER, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM GLUCONATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, PROPOLIS EXTRACT, HYDROLYZED LUPINE PROTEIN, 10-HYDROXYDECANOIC ACID, SEBACIC ACID, 1,10-DECANEDIOL, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, SODIUM BENZOATE, SOLANUM LYCOPERSICUM (TOMATO) FRUIT EXTRACT, BETA-CAROTENE, DAUCUS CAROTA SATIVA (CARROT) ROOT EXTRACT, LINALOOL, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, FARNESOL, COUMARIN, CITRAL [N3106/A].

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: iemasējiet produktu uz tīras sejas, virzoties no centra uz sāniem.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Balzams

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Nuxe Rêve de Miel Ultra Comforting Face Balm sejas balzams sausai ādai

Nuxe Rêve de Miel Ultra Comforting Face Balm sejas balzams sausai ādai

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.