Rituals The Ritual Of Karma komplekts (200 ml. dušas putas + 200 ml. ķermeņa krēms + 70 ml. mājas aromāts + 140 g. svece)

Bezmaksas sūtīšana uz pakomātu Rituals The Ritual Of Karma komplekts (200 ml. dušas putas + 200 ml. ķermeņa krēms + 70 ml. mājas aromāts + 140 g. svece) Skatīt lielāku

Rituals The Ritual Of Karma komplekts (200 ml. dušas putas + 200 ml. ķermeņa krēms + 70 ml. mājas aromāts + 140 g. svece)

Produkta ID: 74969
Prekės ID: 74969

45,49 €

Produkta ID: 74969
Prekės ID: 74969

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 1 gab., Komplekts
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Noturīga, ilgtermiņa ietekme, atsvaidzina, personīgai higiēnai, noņem, tīrīšanai, nomierinošs līdzeklis, atslābina , mīkstināšanai, barošanai, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, nodrošina elastību, atjaunošanai/barošanai, stimulē šūnu atjaunošanos, padara ādu tvirtāku
Produkta tips Dušas putas, Putas, Krēms, Ķermeņa krēms, Mājas smaržu kociņi, Svece
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Sausai ādai
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Augšējās notis Lotoss, Baltā tēja
Īpašības Ar lotusu, Ar balto tēju, Ar vērtīgu kompleksu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar alveju, Ar skvalānu, Ar skvalēnu , Ar aļģu ekstraktu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus).

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Iedvesmojoties no senas hinduistu ticības, Rituals The Ritual Of Karma tika radīts, lai palīdzētu izstarot pozitīvu, dzīvojot ar labu karmu un praktizējot laipnību. Bagātināta ar balto tēju un svēto lotosu, kolekcija iedvesmo jūs praktizēt laipnību it visā, ko darāt. Visu gadu iegremdējieties vasaras pozitīvajā enerģijā un izveidojiet mini spa savās mājās ar šo komplektu.

Komplektā:

Rituals The Ritual Of Karma dušas putas 200 ml. Tā ir unikāla gēla-putu tehnoloģija, kas bagātināta ar svēto lotosu un balto tēju. Īpaši nomierinošas putas ar maigu un saldu smaržu visa ķermeņa zīdainai un maigai attīrīšanai. Apvieno ziedu un lotosa saldo aromātu ar baltās tējas barojošo spēku, lai radītu īpašu vasaras sajūtu.

Rituals The Ritual Of Karma mitrinošs ķermeņa krēms 200 ml. Grezns 48h mitrinošs krēms ar lotosa ziediem un balto tēju pabaros un nomierinās Jūsu ādu. Krēmam ir bagātīga, sviestaina tekstūra, kas viegli klājas un ātri iesūcas ādā. Hydra-Boost komplekss nodrošina, ka sausa āda ir elastīga un atjaunota. Šis unikālais alvejas, skvalāna un aļģu mitrinošais komplekss palīdz nomierināt sausu ādu. Tas arī saglabā mitrumu un atjauno ādas tvirtumu un elastību.

Rituals The Ritual Of Karma mājas aromāts ar kociņiem 70 ml. Produkts atveras ar svētā lotosa saldo aromātu un baltās tējas barojošo spēku. Aromāts ir lieliski piemērots lietošanai no viesistabas līdz vannas istabai, no gaiteņa līdz guļamistabai. Mājas aromāts var izplatīt savu smaržu līdz 3 mēnešiem.

Rituals The Ritual Of Karma aromātiskā svece 140 g. Radi saulainu, vasarīgu atmosfēru savās mājās ar šo aromātisko sveci. Pateicoties maigi saldajam svētā lotosa aromātam, jūs varat baudīt līdz pat 50 stundām ar barojošu balto tēju. Lai pastiprinātu smaržu, apvienojiet to ar The Ritual of Karma mājas smaržu kociņiem un izveidojiet īpašu vasaras atmosfēru. Brīdinājums! Nekad neatstājiet degošas sveces bez uzraudzības. Vienmēr turiet sveces bērniem un mājdzīvniekiem nepieejamā vietā.

Komplektā ietilpst: 200 ml. dušas putas + 200 ml. ķermeņa krēms + 70 ml. mājas aromāts ar kociņiem + 140 g. svece

Komplekta iepakojuma un aksesuāru dizains un komplekta sastāvdaļas (dušas gēls, losjoni u.c.) tiek pastāvīgi atjaunināts, tāpēc var atšķirties no bildē redzamā.

Kā izmantot:

Dušas putas: Pirms lietošanas labi sakratiet. Izspiediet nelielu putu daudzumu uz plaukstām un berzējiet, lai veidojas putas. Uzklājiet tos uz ķermeņa ādas un noskalojiet ar ūdeni.

Ķermeņa krēms: uzklājiet nelielu daudzumu uz ādas vairākas reizes dienā vai pēc vajadzības. Pagaidiet, līdz produkts pilnībā uzsūcas.

Mājas aromāts: atveriet pudeli un ievietojiet kociņus. Novietojiet uz līdzenas virsmas, pārliecinoties, ka nekādi priekšmeti nepieskaras kociņiem. Mainiet tos ik pēc 24 stundām, lai iegūtu intensīvāku aromātu.

Svece: Novietojiet sveci uz karstumizturīgas virsmas. Neatstājiet degšanu ilgāk par četrām stundām. Nekad neļaujiet svecei pilnībā nodegt. Nekad neatstājiet degošu sveci bez uzraudzības vai viegli uzliesmojošu priekšmetu tuvumā. Glabāt bērniem un mājdzīvniekiem nepieejamā vietā.

Namų kvapas: 4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate, Citronellol, Linalool, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Alpha-Isomethyl Ionone, Pentadecalactone, Geraniol, Geranyl Acetate, Formaldehyde Cyclodecyl Ethyl Acetal, Trans-Rose Ketone-3 (Trans-Delta-Damascone), Nerol. Dušo putos: Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Isopentane, Sorbitol, Isopropyl Palmitate, Parfum/Fragrance, Isobutane, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Benzoate, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Tocopherol, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral. Žvakė: (Z)-3,4,5,6,6-Pentamethylhept-3-en-2-One, Linalool, (E)-2-Methoxy-4-(Prop-1-Enyl) Phenol. Kūno kremas: Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylheptyl Caprylate, Undecane, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum/Fragrance, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Betaine, Ubiquinone, Squalane, Sodium Hyaluronate, Tridecane, Glyceryl Stearate, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Ceteareth-20, Isohexadecane, Propylene Glycol, Sodium Polyacrylate, Tocopherol, Allantoin, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā izmantot: Dušas putas: Pirms lietošanas labi sakratiet. Izspiediet nelielu putu daudzumu uz plaukstām un berzējiet, lai veidojas putas. Uzklājiet tos uz ķermeņa ādas un noskalojiet ar ūdeni. Ķermeņa krēms: uzklājiet nelielu daudzumu uz ādas vairākas reizes dienā vai pēc vajadzības. Pagaidiet, līdz produkts pilnībā uzsūcas. Mājas aromāts: atveriet pudeli un ievietojiet kociņus. Novietojiet uz līdzenas virsmas, pārliecinoties, ka nekādi priekšmeti nepieskaras kociņiem. Mainiet tos ik pēc 24 stundām, lai iegūtu intensīvāku aromātu. Svece: Novietojiet sveci uz karstumizturīgas virsmas. Neatstājiet degšanu ilgāk par četrām stundām. Nekad neļaujiet svecei pilnībā nodegt. Nekad neatstājiet degošu sveci bez uzraudzības vai viegli uzliesmojošu priekšmetu tuvumā. Glabāt bērniem un mājdzīvniekiem nepieejamā vietā.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Ķermeņa krēms

ĪPAŠI VIEGLI UZLIESMOJOŠS AEROSOLS. Flakons pakļauts spiedienam: karsēšana var izraisīt eksploziju. Nelietot vietā, kur sastopams karstums, karstas virsmas, dzirksteles, atklāta uguns un citi aizdegšanās avoti. Nesmēķēt. Neizsmidzināt uz atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nedurt un nededzināt, arī pēc izlietošanas. Aizsargāt no saules gaismas. Nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50°C. Sargāt no bērniem. Neizsmidzināt acīs vai uz kairinātas ādas. Neieelpot. Lietot tikai paredzētajam mērķim. Nelietot slēgtā telpā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Rituals The Ritual Of Karma komplekts (200 ml. dušas putas + 200 ml. ķermeņa krēms + 70 ml. mājas aromāts + 140 g. svece)

Rituals The Ritual Of Karma komplekts (200 ml. dušas putas + 200 ml. ķermeņa krēms + 70 ml. mājas aromāts + 140 g. svece)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.