Rituals The Ritual Of Karma komplekts (putas + ķermeņa krēms + dušas želeja + ķermeņa eļļa + kosmētikas maciņš)

Rituals The Ritual Of Karma komplekts (putas + ķermeņa krēms + dušas želeja + ķermeņa eļļa + kosmētikas maciņš) Skatīt lielāku

Rituals The Ritual Of Karma komplekts (putas + ķermeņa krēms + dušas želeja + ķermeņa eļļa + kosmētikas maciņš)

Produkta ID: 74970
Prekės ID: 74970

29,49 €

Produkta ID: 74970
Prekės ID: 74970

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 1 gab., Komplekts
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Pēc sauļošanās, atdzesē, mīkstinošs, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, nomierinošs līdzeklis, barošanai, padara ādu tvirtāku, nodrošina elastību, mīkstināšanai, noņem, tīrīšanai, personīgai higiēnai, atjaunošanai/barošanai, stimulē šūnu atjaunošanos, atsvaidzina, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, mirdzumam, izlīdzina ādas toni, noturīga, ilgtermiņa ietekme
Produkta tips Dušas putas, Putas, Dušas želeja, Dušas želeja pēc sauļošanās, Ķermeņa krēms, Krēms, Eļļa, Kosmētika, Gēls, Pēc sauļošanās gēls, Pēc sauļošanās
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Sausai ādai
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Īpašības Ar antioksidantiem, Ar balto tēju, Ar alveju, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Ar vērtīgu kompleksu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar lotusu, Ar skvalānu, Ar skvalēnu , Ar aļģu ekstraktu, Ar minerāliem, Ar Vērtīgiem ekstraktiem
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus).

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Iedvesmojoties no senas hinduistu ticības, Rituals The Ritual Of Karma tika radīts, lai palīdzētu izstarot pozitīvu, dzīvojot ar labu karmu un praktizējot laipnību. Bagātināta ar balto tēju un svēto lotosu, kolekcija iedvesmo jūs praktizēt laipnību it visā, ko darāt. Visu gadu iegremdējieties vasaras pozitīvajā enerģijā un izveidojiet mini spa savās mājās ar šo komplektu.

Komplektā:

Rituals The Ritual Of Karma dušas putas 50 ml. Tā ir unikāla gēla-putu tehnoloģija, kas bagātināta ar svēto lotosu un balto tēju. Īpaši nomierinošas putas ar maigu un saldu smaržu visa ķermeņa zīdainai un maigai attīrīšanai. Apvieno ziedu un lotosa saldo aromātu ar baltās tējas barojošo spēku, lai radītu īpašu vasaras sajūtu.

Rituals The Ritual Of Karma mitrinošs ķermeņa krēms 70 ml. Grezns 48h mitrinošs krēms ar lotosa ziediem un balto tēju pabaros un nomierinās Jūsu ādu. Krēmam ir bagātīga, sviestaina tekstūra, kas viegli klājas un ātri iesūcas ādā. Hydra-Boost komplekss nodrošina, ka sausa āda ir elastīga un atjaunota. Šis unikālais alvejas, skvalāna un aļģu mitrinošais komplekss palīdz nomierināt sausu ādu. Tas arī saglabā mitrumu un atjauno ādas tvirtumu un elastību.

Rituals The Ritual Of Karma After Sun Cooling Shower Gel atsvaidzinošs dušas gēls pēc sauļošanās 50 ml. Produkts ar bagātīgu putošanas efektu ir bagātināts ar brīnišķīgu, antioksidantiem bagātu balto tēju un nomierinošu alveju. Lai iegūtu tūlītēju atsvaidzinošu un atvēsinošu sajūtu, ieejiet remdenā dušā un iemasējiet gēlu ādā. Jo ilgāk gaidāt pirms mazgāšanas, jo vēsāks ir. Maiga 92% dabīgas izcelsmes formula mitrina, baro, nomierina un ir piemērota sausai ādai pēc ilgstošas ​​uzturēšanās saulē. Satur Hydra-Boost Complex, trīs mitrinošu spēku kombināciju: skvalānu, alveju un aļģes. Šīs aktīvās sastāvdaļas lieliski nomierina sausu ādu un palīdz atjaunot tās tvirtumu un elastību.

Rituals The Ritual Of Karma ķermeņa eļļa 30 ml. Atbrīvojiet savu iekšējo mirdzumu ar šo ķermeņa eļļu. Produkts, kas satur sīkas mirdzošas minerālu daļiņas, baro, piešķir satīna toni un izgaismo saules skūpstītu ādu. Svētā lotosa un baltās tējas maigi saldais aromāts mīkstina un aromatizē, savukārt iedeguma aktivatora komplekss veicina ilgstošāku iedegumu.

Kosmētikas maciņš 1 gab. Visi instrumenti vienā ērtā kosmētikas maciņā.

Komplekts sastāv no 50 ml. dušas putas + 70 ml. ķermeņa krēms + 50 ml. dušas gēls pēc sauļošanās + 30 ml. ķermeņa eļļa + kosmētikas maciņš.

Komplekta iepakojuma un aksesuāru dizains un komplekta sastāvdaļas (dušas želejas, losjoni u.c.) tiek pastāvīgi atjaunināts, tāpēc var atšķirties no bildē redzamā.

Kā izmantot:

Dušas putas: Pirms lietošanas labi sakratiet. Izspiediet nelielu putu daudzumu uz plaukstām un berzējiet, lai veidojas putas. Uzklājiet tos uz ķermeņa ādas un noskalojiet ar ūdeni.

Ķermeņa krēms: uzklājiet nelielu daudzumu uz ādas vairākas reizes dienā vai pēc vajadzības. Pagaidiet, līdz produkts pilnībā uzsūcas.

Dušas gēls: ar sūkli vai plaukstu uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz mitras ādas un rūpīgi noskalojiet.

Ķermeņa eļļa: uzklājiet eļļu uz tīras ādas un maigi iemasējiet.

Dušo putos: Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Isopentane, Sorbitol, Isopropyl Palmitate, Parfum/Fragrance, Isobutane, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Sodium Benzoate, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Tocopherol, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral. Kūno kremas: Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Propylheptyl Caprylate, Undecane, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum/Fragrance, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Betaine, Ubiquinone, Squalane, Sodium Hyaluronate, Tridecane, Glyceryl Stearate, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Ceteareth-20, Isohexadecane, Propylene Glycol, Sodium Polyacrylate, Tocopherol, Allantoin, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Carbomer, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide. Dušo želė: Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Glucoside, Parfum/Fragrance , Glyceryl Oleate, Menthol, Nelumbo Nucifera (Lotus) Flower Extract, Camellia Sinensis (White Tea) Leaf Extract, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Squalane, Glycerin, Butylene Glycol, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Fucus Vesiculosus Extract, Enteromorpha Compressa Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Undaria Pinnatifida Extract , Lithothamnion Calcareum Extract, Glycine, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citral, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sorbic Acid, Citric Acid. Kūno aliejus: Ethylhexyl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Isohexadecane, Polyamide-8, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Dihydroxy Methylchromonyl Palmitate, Synthetic Fluorphlogopite, Silica, Tin Oxide, Parfum/Fragrance, Benzyl Salicylate, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, CI 77491 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā izmantot: Dušas putas: Pirms lietošanas labi sakratiet. Izspiediet nelielu putu daudzumu uz plaukstām un berzējiet, lai veidojas putas. Uzklājiet tos uz ķermeņa ādas un noskalojiet ar ūdeni. Ķermeņa krēms: uzklājiet nelielu daudzumu uz ādas vairākas reizes dienā vai pēc vajadzības. Pagaidiet, līdz produkts pilnībā uzsūcas. Dušas gēls: ar sūkli vai plaukstu uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz mitras ādas un rūpīgi noskalojiet. Ķermeņa eļļa: uzklājiet eļļu uz tīras ādas un maigi iemasējiet.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Eļļa
Krēms
Pēc sauļošanās
Dušas želeja
Gēls
Ķermeņa krēms

ĪPAŠI VIEGLI UZLIESMOJOŠS AEROSOLS. Flakons pakļauts spiedienam: karsēšana var izraisīt eksploziju. Nelietot vietā, kur sastopams karstums, karstas virsmas, dzirksteles, atklāta uguns un citi aizdegšanās avoti. Nesmēķēt. Neizsmidzināt uz atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nedurt un nededzināt, arī pēc izlietošanas. Aizsargāt no saules gaismas. Nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50°C. Sargāt no bērniem. Neizsmidzināt acīs vai uz kairinātas ādas. Neieelpot. Lietot tikai paredzētajam mērķim. Nelietot slēgtā telpā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Rituals The Ritual Of Karma komplekts (putas + ķermeņa krēms + dušas želeja + ķermeņa eļļa + kosmētikas maciņš)

Rituals The Ritual Of Karma komplekts (putas + ķermeņa krēms + dušas želeja + ķermeņa eļļa + kosmētikas maciņš)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.