Sol De Janeiro Bom Dia Bright Body Scrub ķermeņa skrubis

Bezmaksas sūtīšana uz pakomātu Sol De Janeiro Bom Dia Bright Body Scrub ķermeņa skrubis Skatīt lielāku

Sol De Janeiro Bom Dia Bright Body Scrub ķermeņa skrubis

Produkta ID: 83855
Prekės ID: 83855

45,99 €

Produkta ID: 83855
Prekės ID: 83855

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 220 g.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Attīrošs līdzeklis, noņem atmirušās ādas šūnas, uzlabo ādas tekstūru, kopj, izgaismo ādu, atjaunošanai/barošanai, stimulē šūnu atjaunošanos, attīra poras, noņem lieko sebuma daudzumu, atjauno vitalitāti, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, attīra, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, barošanai
Produkta tips Skrubis, Ķermeņa skrubis
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Īpašības Ar AHA Skābi, Ar BHA skābēm, Ar glikolskābi, Ar Pienskābi, Ar Salicilskābi, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar pasifloras ekstraktu, Ar vērtīgu kompleksu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar vērtīgām skābēm

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Negaidiet īpašu gadījumu, lai parūpētos par sevi. Katra diena ir īstais laiks, lai justos īpaši un sniegtu savai ādai tai nepieciešamo kopšanu! Šis Sol De Janeiro Bom Dia Bright ķermeņa skrubis nodrošinās jūsu ķermeņa tīrību.

Sol De Janeiro Bom Dia Bright Body Scrub ir grezns ķermeņa skrubis, kas padara ādu gaišāku un izlīdzina. Produkta formula sastāv no 10% AHA un BHA skābju atjaunojoša kompleksa. Glikolskābe un pienskābe noloba atmirušo ādu un uzkrājušās šūnas. Salicilskābe palīdz atvērt poras, noņemt lieko eļļu, atmirušo ādu un netīrumus. Sasmalcinātas pasifloras augļu sēklas maigi noloba atmirušo ādu. Skrubja sastāvā esošās aktīvās vielas atjauno vitalitāti, mirdzumu un tīrību.

Ja meklējat greznu ķermeņa skrubi, kas ne tikai noloba, bet arī mitrina un baro jūsu ādu, šis produkts ir tieši jums. Tas lieliski papildinās jūsu ādas kopšanas rutīnu.

Dizains var atšķirties no attēlos redzamā.

Lietošana: uzklāt uz tīras, mitras ādas ar vieglām masāžas kustībām. Rūpīgi noskalojiet ar siltu ūdeni. Lai iegūtu optimālus rezultātus, izmantojiet 2-3 reizes nedēļā.

Aqua (Water, Eau), Synthetic Wax, Lactic Acid, Cetearyl Alcohol, Hydrated Silica, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Sodium Hydroxide, Parfum (Fragrance), Lauryl Laurate, Salicylic Acid, Xanthan Gum, Glycolic Acid, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Passiflora Edulis (Passionfruit/Maracujá) Seed Powder, Astaxanthin, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Bambusa Arundinacea (Bamboo) Stem Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Haematococcus Pluvialis Oil, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Lactobacillus Ferment, Tocopherol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Phytate, Ethylene Brassylate, Sorbitan Isostearate, CI 17200 (Red 33).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklāt uz tīras, mitras ādas ar vieglām masāžas kustībām. Rūpīgi noskalojiet ar siltu ūdeni. Lai iegūtu optimālus rezultātus, izmantojiet 2-3 reizes nedēļā.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Ķermeņa skrubis

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Sol De Janeiro Bom Dia Bright Body Scrub ķermeņa skrubis

Sol De Janeiro Bom Dia Bright Body Scrub ķermeņa skrubis

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.