Ziaja Med Acne nomierinošs sejas krēms ādas bojājumu ārstēšanai ar SPF6

Ziaja Med Acne nomierinošs sejas krēms ādas bojājumu ārstēšanai ar SPF6 Skatīt lielāku

Ziaja Med Acne nomierinošs sejas krēms ādas bojājumu ārstēšanai ar SPF6

Produkta ID: 66166
Prekės ID: 66166

7,19 €

Produkta ID: 66166
Prekės ID: 66166

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 50 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Uztur ādu veselīgu, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, ilgtermiņa ietekme, barošanai, nogludina, izlīdzinošs, mīkstināšanai, mitrināšanai, atjauno vitalitāti, atjaunošanai/barošanai, piešķir matētu efektu, izlīdzina ādas toni, izgaismo ādu, ārstniecisks, ārstniecisks līdzeklis, nomierinošs līdzeklis, samazina apsārtumu, samazina apsārtumu
Produkta tips Sejas krēms, Krēms
Ādas stāvoklis/tips Sakairinātai ādai, Jutīgai ādai, Bojātai, Problemātiskai ādai, Apsārtušai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar B5 vitamīnu , Ar Cinku, Ar olbaltumvielām, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Ar UV filtru, Nav testēts uz dzīvniekiem, Piemērots vegāniem
SPF aizsardzības līmenis SPF6

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Ziaja Med Acne nomierinošais sejas krēms ir paredzēts aknes izraisītu bojājumu ārstēšanai un ādas kairinājuma mazināšanai. Krēmu ieteicams lietot problemātiskai sejas ādai, paaugstinātai jutībai pret ārējiem faktoriem, kairinātas ādas, apsārtuma nomierināšanai un ādas kopšanai ar rosaceju. Īpaši vieglas konsistences krēms efektīvi nomierinās sakairinātu ādu un sniegs visaptverošu kopšanu ādai ar noslieci uz pinnēm. Krēms satur daudzas aktīvās sastāvdaļas, kas intensīvi mitrina, mīkstina un nomierina pārmērīgi jutīgu ādu. Pateicoties provitamīna B5 (D – pantenola) klātbūtnei, krēms ne tikai mazina ādas nelīdzenumus, bet arī efektīvi nostiprina epidermas barjeru, savukārt proteīna un cinka kompleksam piemīt izgaismojoša iedarbība. Līdzeklis palīdzēs atjaunot epidermas hidrolipīdu līdzsvaru un stiprināt ādas barjerfunkcijas, kā arī atvieglos apgrūtinošākos simptomus, t.i. dedzināšanu, apsārtumu un kairinājumu un ļaus izbaudīt gludāku un maigāku sejas ādu. Formulā iekļautais SPF 6 filtrs pasargās no kaitīgās saules gaismas iedarbības un ļaus izbaudīt saules siltumu.

Lietošana: iemasējiet produktu uz tīras sejas, virzoties no centra uz sāniem.

Aqua (Water), Cetearyl Ethylhexanoate, Octyldodecanol, Propylene Glycol, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cetearyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Glycerin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Hydrogenated Coco-Glycerides, Panthenol, Elaeis Guineensis (Palm) Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (nano), Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate 80, Troxerutin, Saccharomyces/Zinc Ferment, Butylene Glycol, Allantoin, Escin, Sodium Polyacrylate, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Methylparaben, Hydroxyacetophenone.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: iemasējiet produktu uz tīras sejas, virzoties no centra uz sāniem.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Sejas krēms

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Ziaja Med Acne nomierinošs sejas krēms ādas bojājumu ārstēšanai ar SPF6

Ziaja Med Acne nomierinošs sejas krēms ādas bojājumu ārstēšanai ar SPF6

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.