Ziaja Sopot Sun ūdensnoturīgs sauļošanās losjons ar SPF50

Ziaja Sopot Sun ūdensnoturīgs sauļošanās losjons ar SPF50 Skatīt lielāku

Ziaja Sopot Sun ūdensnoturīgs sauļošanās losjons ar SPF50

Produkta ID: 44560
Prekės ID: 44560

10,29 €

Produkta ID: 44560
Prekės ID: 44560

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 125 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Ar aizsargājošu spf filtru, aizsardzībai pret sauli, aizsardzībai pret sauli/karstumu, ūdensnoturīga, aizsargā, apkaro novecošanās pazīmes, mitrināšanai, nomierinošs līdzeklis, stiprināšanai
Produkta tips Aizsardzībai pret sauli, Sauļošanās/iedeguma līdzekļi, Losjons, Aizsargājošs losjons, Ūdensizturīgs aizsargkrēms
Ādas stāvoklis/tips Jutīgai ādai
Ķermeņa zona Visam ķermenim, Sejai
Īpašības Ar SPF filtru, Ar UV filtru, Ar Pantenolu, Ar Glicerīnu, Ar Cinku
SPF aizsardzības līmenis SPF50

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Ziaja Sopot Sun ūdensnoturīgs sauļošanās losjons sejai un ķermenim ar SPF 50+ aizsargfiltru, kas īpaši piemērots gaišai un jutīgai sejas ādai, kura viegli apdeg. Ideāli piemērots lietošanai ekstremālos klimata apstākļos, īpaši rudenī un ziemā, vai cilvēkiem kuri aktīvi nodarbojas ar ziemas sporta veidiem – slēpošanu utt.

Tas novērš dedzinošo sajūtu, ko nereti izraisa saule tieši skarbākos laika apstākļos. Intenīvi mitrina ādu un novērš diskomfortu, atjaunojot optimālu mitruma līmeni.

Losjons lieliski piemērots visiem ādas tipiem, arī īpaši jutīgai. Saules aizsarglīdzekļi izveido aizsargbarjeru starp jūsu ādu un saules radīto UV starojumu. Vairums saules aizsarglīdzekļu satur minerālvielu filtrus, kas atspoguļo UV starojumu, un ķīmiskos filtrus, kas absorbē gaismu, lai jūsu āda negūtu saules apdegumus.

Lietošana:Uzklājiet pietiekamu daudzumu losjona 20 minūtes pirms došanās saulē. To nepieciešams atjaunot ik pēc 2 stundām, ipaši pēc peldēšanās, slaucīšanās ar dvieli vai intensīvas svīšanas.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua (Water), Cetearyl Ethylhexanoate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Ethylhexyl Salicylate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Diisostearoyl Polyglyceryl-3 Dimer Dilinoleate, Zinc Oxide, Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dimethicone, Propylene Glycol, Hydrogenated Rapeseed Oil, Magnesium Sulfate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Hydrogenated Castor Oil, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Xanthan Gum, Methylparaben, Ethylparaben, Parfum (Fragrance), Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Benzoate, Geraniol, Citral, Benzyl Alcohol.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana:Uzklājiet pietiekamu daudzumu losjona 20 minūtes pirms došanās saulē. To nepieciešams atjaunot ik pēc 2 stundām, ipaši pēc peldēšanās, slaucīšanās ar dvieli vai intensīvas svīšanas

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Losjons
Aizsardzībai pret sauli
Sauļošanās/iedeguma līdzekļi

Uzrakstīt atsauksmi

Ziaja Sopot Sun ūdensnoturīgs sauļošanās losjons ar SPF50

Ziaja Sopot Sun ūdensnoturīgs sauļošanās losjons ar SPF50

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.