Benecos Natural Beauty Kajal Eyeliner dabīgais acu zīmulis

Benecos Natural Beauty Kajal Eyeliner dabīgais acu zīmulis Skatīt lielāku

Benecos Natural Beauty Kajal Eyeliner dabīgais acu zīmulis

Produkta ID: 50444
Prekės ID: 50444

4,99 €

Produkta ID: 50444
Prekės ID: 50444

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 1.13 g.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Noturīga, nekairina acis, jutīgām acīm, barošanai, vienmērīgi izplata krāsu
Produkta tips Acu zīmulis
Ādas stāvoklis/tips Jutīgai ādai, Visiem ādas tipiem
Krāsa Pelēka
Ķermeņa zona Acīm
Īpašības Piemērots cilvēkiem ar jutīgām acīm, Piemērots vegāniem, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Ar organisko jojobas eļļu, Nav testēts uz dzīvniekiem

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Lielisks papildinājums jebkurai kosmētikas kolekcijai būs Benecos Natural Beauty Kajal Eyeliner! Ar šo acu zīmuli jūs varat viegli pievienot savām acīm šarmu, dziļumu un atvērtību. Pāris pieskārieni – un brīnišķīgs grims gatavs! Seja kļūst izteiksmīgāka, un acis iegūst mirdzumu. Pateicoties sastāvā esošajam vasku kompleksam, ar Benecos Natural Beauty Kajal Eyeliner acu zīmuli izveidotais grims noturas ilgi, nezaudējot krāsas piesātinājumu.

Pazīstamā zīmola Benecos produktam papildus dekoratīvajam efektam ir viegla kopjoša iedarbība uz plakstiņu plāno ādu. Tas ir drošs pat tiem, kam ir jutīga āda. To var lietot arī tie, kas regulāri lieto kontaktlēcas. Produkta noslēpums slēpjas unikālajā sastāvā, kas bagātināts ar jojobas, mango sēklu, makadāmijas augu eļļām.

Lietošana:

uzzīmējiet kontūru atkarībā no acs formas. Nevelciet vienu nepārtrauktu līniju, bet veiciet vairākas mazākas vienu pēc otra, virzoties no acs iekšējā kaktiņa uz ārējo.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

ingredients: hydrogenated jojoba oil, caprylic/capric triglyceride, limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, hydrogenated cottonseed oil, mangifera indica (mango) seed oil, euphorbia cerifera cera/euphorbia cerifera (candelilla) wax, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, glyceryl caprylate, copernicia cerifera cera/copernicia cerifera (carnauba) wax, macadamia integrifolia seed oil, tocopherol, ascorbyl palmitate, [+/- (may contain) mica, ci 77891 (titanium dioxide), ci 77499 (iron oxides), ci 77491 (iron oxides), ci 77492 (iron oxides), ci 77510 (ferric ferrocyanide), ci 77288 (chromium oxide greens), ci 77007 (ultramarines), ci 75470 (carmine)]

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzzīmējiet kontūru atkarībā no acs formas. Nevelciet vienu nepārtrauktu līniju, bet veiciet vairākas mazākas vienu pēc otra, virzoties no acs iekšējā kaktiņa uz ārējo.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Acu zīmulis

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Benecos Natural Beauty Kajal Eyeliner dabīgais acu zīmulis

Benecos Natural Beauty Kajal Eyeliner dabīgais acu zīmulis

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.