Biotebal Eyelashes XXL Serum skropstu augšanu veicinošs serums

Biotebal Eyelashes XXL Serum skropstu augšanu veicinošs serums Skatīt lielāku

Biotebal Eyelashes XXL Serum skropstu augšanu veicinošs serums

Produkta ID: 72379
Prekės ID: 72379

16,99 €

Produkta ID: 72379
Prekės ID: 72379

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 3 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Garumam, biezumam, stiprināšanai, augšanas veicināšanai, nodrošina elastību, piešķir veselīgu spīdumu, mīkstināšanai, nogludina, izlīdzinošs, aizsargā, aizsargā no mehāniskiem bojājumiem, stimulē šūnu atjaunošanos, mitrināšanai, atjaunošanai/barošanai, nomierinošs līdzeklis, samazina noguruma pazīmes, pret matu izkrišanu
Produkta tips Skropstu kopšanas līdzekļi
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Skropstām, Uzacīm
Īpašības Ar bimatoprostu, Ar Biotīnu, Ar Pantenolu, Ar Vitamīniem, Ar B5 vitamīnu , Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar peptīdiem, Ar ķirbi

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Biotebal Eyelashes XXL Serum - ir specializēts serums, kas nodrošina garu, skaistu un veselīgu skropstu efektu jau pēc 3 nedēļu lietošanas. Pateicoties Inno-BiBiotin TM īpašajai formulai, tas efektīvi un droši pagarina, biezina un nostiprina skropstas.

Bimatoprosts ir zināms un šobrīd tiek uzskatīts par vienu no pasaulē iedarbīgākajām sastāvdaļām skropstu augšanas veicināšanai un to izkrišanas apturēšanai. Regulāri lietojot, skropstas kļūst garākas, blīvākas un stiprākas, iegūst elastību, spīdumu un tumšāku krāsu.

Biotīnam ir pozitīva ietekme uz matu stāvokli un to augšanas ātrumu. Tas ir efektīvs līdzeklis, kas veicina skropstu un uzacu augšanu.

Pantenols (provitamīns B5) spēlē svarīgu lomu matu kopšanā, piešķirot tiem spīdumu un mīkstumu. Izlīdzina, sabiezina un aizsargā pret bojājumiem. Tam ir atjaunojoša iedarbība.

Polisaharīdiem piemīt ūdens aiztures spēja, kas nodrošina ātru un ilgstošu mitrinošu efektu. Tie samazina skropstu virsmas nelīdzenumus, atjauno un izlīdzina to struktūru.

Eyebright ekstrakts - ir augu "komprese", kas pozitīvi ietekmē acu zonu. Tai ir nomierinoša un mitrinoša iedarbība, mazina noguruma pazīmes un novērš kairinājumu.

Peptīdi rada garāku, blīvāku un spēcīgāku skropstu efektu. Produkts satur īpaši atlasītu peptīdu Biotinoyl Tripeptide-1, kas stiprina matu šķiedras un uzlabo skropstu stāvokli.

Ķirbju sēklu ekstrakts stiprina skropstas un neļauj tām izkrist.

Lietošana: uz tīras un sausas augšējo plakstiņu ādas (pēc kosmētikas noņemšanas un mazgāšanas ar ūdeni) uzklājiet nelielu seruma daudzumu ar vienu aplikatora gājienu (neatkārtojiet) tieši pie skropstu saknēm. Var lietot arī uz uzacīm. Lietojiet vienu reizi dienā, naktī. Ja nokļūst acīs, skalot ar lielu daudzumu ūdens. Lietojiet katru dienu 3-8 nedēļas un pēc tam 2-4 reizes nedēļā, lai saglabātu efektu.

UZMANĪBU! Produkts satur bimatoprostu. To nedrīkst lietot sievietes, kas ir grūtnieces vai baro bērnu ar krūti, tās, kurām tiek veikta ķīmijterapija, vai personas, kas jaunākas par 18 gadiem. Nelietot acu slimību vai paaugstinātas jutības gadījumā pret kādu no produkta sastāvdaļām. Uzmanieties, lai produkts nenokļūtu acīs.

Produktā esošais bimatoprosts var izraisīt acu apsārtumu, niezi, diskomfortu vai acu sausumu. Šādos gadījumos tā lietošana jāpārtrauc uz 5-7 dienām. Ja simptomi saglabājas, sazinieties ar savu ārstu. Ilgstoši lietojot, plakstiņu āda var kļūt tumšāka lietošanas vietā. Vairumā gadījumu sekas izzūd pēc lietošanas pārtraukšanas.

Aqua, Glycerin, Disodium Phosphate, Panthenol, Biosaccharide Gum-1, Biotinoyl Tripeptide-1, Biotin, Bimatoprost, Euphrasia Officinalis Extract, Hydrolyzed Cucurbita Pepo Seedcake, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Disodium EDTA, Citric Acid, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uz tīras un sausas augšējo plakstiņu ādas (pēc kosmētikas noņemšanas un mazgāšanas ar ūdeni) uzklājiet nelielu seruma daudzumu ar vienu aplikatora gājienu (neatkārtojiet) tieši pie skropstu saknēm. Var lietot arī uz uzacīm. Lietojiet vienu reizi dienā, naktī. Ja nokļūst acīs, skalot ar lielu daudzumu ūdens. Lietojiet katru dienu 3-8 nedēļas un pēc tam 2-4 reizes nedēļā, lai saglabātu efektu. UZMANĪBU! Produkts satur bimatoprostu. To nedrīkst lietot sievietes, kas ir grūtnieces vai baro bērnu ar krūti, tās, kurām tiek veikta ķīmijterapija, vai personas, kas jaunākas par 18 gadiem. Nelietot acu slimību vai paaugstinātas jutības gadījumā pret kādu no produkta sastāvdaļām. Uzmanieties, lai produkts nenokļūtu acīs. Produktā esošais bimatoprosts var izraisīt acu apsārtumu, niezi, diskomfortu vai acu sausumu. Šādos gadījumos tā lietošana jāpārtrauc uz 5-7 dienām. Ja simptomi saglabājas, sazinieties ar savu ārstu. Ilgstoši lietojot, plakstiņu āda var kļūt tumšāka lietošanas vietā. Vairumā gadījumu sekas izzūd pēc lietošanas pārtraukšanas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Skropstu kopšanas līdzekļi

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Biotebal Eyelashes XXL Serum skropstu augšanu veicinošs serums

Biotebal Eyelashes XXL Serum skropstu augšanu veicinošs serums

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.