Bourjois Always Fabulous 24H Make-Up SPF20 meikapa bāze 30 ml

Bourjois Always Fabulous 24H Make-Up SPF20 meikapa bāze 30 ml Skatīt lielāku

Bourjois Always Fabulous 24H Make-Up SPF20 meikapa bāze 30 ml

Produkta ID: 39656
 4.6/5
Komentāri: 25
Prekės ID: 39656
Komentāri: 25

9,99 €

  • Infomēt mani, kad pieejama
  • Infomēt mani, kad pieejama

Produkta ID: 39656
 4.6/5
Komentāri: 25
Prekės ID: 39656
Komentāri: 25

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Pilnībā maskējošs, maskē ādas nepilnības, maskē pigmentācijas plankumus, piešķir toni, vienmērīgi izplata krāsu, izlīdzina ādas toni, maskē apsārtumu, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, novērš sausuma sajūtu, aizsardzībai pret sauli, noturīga, kopj, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, atsvaidzinošs, nogludina, izlīdzinošs, atjauno vitalitāti, nepadara smagnējus, uztur ādu veselīgu, piešķir matētu efektu
Produkta tips Grima bāze, Šķidra grima bāze
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem, Sausai ādai, Sausai/Normālai ādai
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar Hialuronskābi, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu, Ar urīnvielu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar antioksidantiem, Ar SPF filtru
SPF aizsardzības līmenis SPF20, SPF20, SPF20

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Bourjois Always Fabulous 24H grima pamats efektīvi baro ādu un maskē dažādas nepilnības.

Produkts rada gludas, spilgtas un vienmērīgas ādas efektu, kas priecē visu dienu. Bourjois Always Fabulous grima pamats nodrošina precīzu pārklājumu un noturas uz ādas līdz pat 24 stundām. Tāpēc produkts ar izcilu izturību garantē ilgstošu rezultātu. Un tas ļauj vienmēr baudīt gludu ādu un justies burvīgai un pārliecinātai.

Bourjois Always Fabulous grima pamatam piemīt spēcīga maskējoša iedarbība. Rezultātā šis produkts efektīvi slēpj dažādas ādas nepilnības, piemēram, apsārtumu vai nevienmērīgu ādas toni. Produkta formula, kas nodrošina zīdaini maiguma un pusmatēta klājuma efektu, ļauj izbaudīt dabiski košo ādas izskatu.

Produkts ir papildināts arī ar komponentiem, kas ne tikai vizuāli izdaiļo ādu, bet arī baro to no iekšpuses. Produkta sastāvā esošā hialuronskābe efektīvi mitrina ādu un uzlabo tās stāvokli. E vitamīns atjauno ādu, piešķir tai gludumu un vitalitāti. Bourjois Always Fabulous 24 H grima pamats ir papildināts arī ar SPF 20 saules aizsardzību. Rezultātā, lietojot šo līdzekli, āda tiek mitrināta un pasargāta no dažādiem bojājumiem.

Galvenās produkta īpašības:

  • nodrošina spēcīgu maskēšanu;
  • slēpj dažādas ādas nepilnības;
  • izlīdzina ādas toni;
  • piešķir sejai vidēji matētu efektu;
  • ilgst līdz 24 stundām;
  • mitrina un baro ādu;
  • nodrošina SPF 20 aizsardzību.

Bourjois Always Fabulous grima pamats efektīvi un noturīgi maskē dažādas ādas nepilnības. Un unikālā produkta formula aizsargā un mitrina ādas virsmu. Tas viss nodrošina visaptverošu aprūpi, padarot ādu maigu, elastīgu un aizsargātu.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Cyclopentasiloxane, Aqua/​Water/​Eau, Butylene Glycol, Talc, Cetyl PEG/​PPG-10/​1 Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Trimethylsiloxysilicate, Acrylates Crosspolymer, Cetearyl Ethylhexanoate, Ammonium Acrylates Copolymer, Dimethicone/​Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Magnesium Sulfate, Bis-PEG/​PPG-14/​14 Dimethicone, Polymethyl Methacrylate, Tribehenin, Disteardimonium Hectorite, Laureth-7, Lecithin, Parfum/​Fragrance, Phenoxyethanol, Trihydroxystearin, Chlorphenesin, Triethoxycaprylylsilane, Alcohol Denat, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Xanthan Gum, Glycerin, Disodium Deceth-6 Sulfosuccinate, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Laureth-30, Sodium PCA, Urea, Sodium Dehydroacetate, Trehalose, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexylene Glycol, Linalool, Citronellol, BHT, Polyquaternium-51, Caprylyl Glycol, Triacetin, Sodium Hyaluronate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate. May Contain: Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491; Ci 77492; Ci 77499)

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: ar pirkstiem, sūkli vai otu vienmērīgi sadaliet nelielu produkta daudzumu uz tīras un samitrinātas sejas ādas.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Grima bāze
Šķidra grima bāze

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Bourjois Always Fabulous 24H Make-Up SPF20 meikapa bāze 30 ml

Bourjois Always Fabulous 24H Make-Up SPF20 meikapa bāze 30 ml

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.