Proraso Professional Shaving Brush skūšanās birste 1 gab.

Proraso Professional Shaving Brush skūšanās birste 1 gab. Skatīt lielāku

Proraso Professional Shaving Brush skūšanās birste 1 gab.

Produkta ID: 42776
 5/5
Komentāri: 4
Prekės ID: 42776
Komentāri: 4

8,99 €

Produkta ID: 42776
 5/5
Komentāri: 4
Prekės ID: 42776
Komentāri: 4

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 1 gab.
Dzimums Vīriešiem
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Skūšanai, nodrošina elastību, mīkstinošs
Produkta tips Otiņa, Skūšanās līdzeklis
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Sejai
Īpašības Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Lietošanas instrukcija

Proraso Professional Shaving Brush skūšanās ota - ir profesionāls produkts, kas nodrošina efektīvu kopšanu un komfortu.

Šis produkts darbojas kā patīkama pieredze bārdas un ūsu kopšanai. Skūšanās ota Proraso Shaving Brush ir izgatavota no dabīgiem kuiļa sariem, kuru garums un stingrība nodrošina ātru un intensīvu putošanu. Un produkta īpašais dizains ļauj vienmērīgi iemasēt izvēlētos produktus ūsu un bārdas matos. Turklāt optimālas cietības sariņi patīkami slīd pa ādas virsmu un atdzīvina to. Rezultātā profesionālā Proraso Shaving Brush skūšanās birste garantē maigu, tomēr efektīvu un precīzu darbu katru reizi.

Klasiskā dizaina produkts ir izstrādāts, lai palīdzētu sasniegt visaugstāko kvalitāti katras skūšanās laikā. Proraso Shaving Brush birste palīdz maigi un vienmērīgi sadalīt skūšanās produktus uz ādas. Un produkta ergonomiskais rokturis ērti atrodas plaukstā, tāpēc šo produktu ir ērti lietot gan mājās, gan profesionālā salonā.

Aptuvenie produkta izmēri:

  • kopējais garums – 121 mm;
  • saru garums - 56 mm;
  • roktura garums - 65 mm;
  • izstrādājuma diametrs – 26 mm.

Proraso Professional Shaving Brush skūšanās ota - ir kvalitatīvs, profesionāls itāļu skūšanās rīku ražotāja produkts. Šis produkts ļauj viegli uzklāt skūšanās ziepes, krēmu vai putas uz noskūtās virsmas un garantē vēlamo rezultātu katru reizi.

Kā lietot: Lai lietotu ar skūšanās ziepēm, samitriniet otu siltā ūdenī, iemērciet to skūšanās ziepēs un dažas reizes pagrieziet to apkārt, lai izveidotu putas. Turpiniet putot bļodā vai tieši uz sejas. Lietojot ar skūšanās krēmu tūbiņā, samitriniet otu ar siltu ūdeni un izspiediet nelielu daudzumu krēma uz otas vidus. Ar apļveida kustībām iemasējiet produktu uz sejas, lai izveidotu putas.

Otas kopšana: pēc katras lietošanas reizes piepildiet bļodu ar siltu ūdeni un pievienojiet dažus pilienus maiga šampūna vai ziepju. Iemērciet sarus ūdenī un pagrieziet apkārt. Izvairieties no ūdens nokļūšanas uz otas pamatnes. Pēc tam otu bagātīgi noskalojiet ar remdenu ūdeni, lieko ūdeni izspiediet. Novietojiet skūšanās otu otrādi uz papīra/kokvilnas dvieļa un ļaujiet tai dabiski nožūt. Turiet produktu ar sariem uz leju.

Kā lietot: Lai lietotu ar skūšanās ziepēm, samitriniet otu siltā ūdenī, iemērciet to skūšanās ziepēs un dažas reizes pagrieziet to apkārt, lai izveidotu putas. Turpiniet putot bļodā vai tieši uz sejas. Lietojot ar skūšanās krēmu tūbiņā, samitriniet otu ar siltu ūdeni un izspiediet nelielu daudzumu krēma uz otas vidus. Ar apļveida kustībām iemasējiet produktu uz sejas, lai izveidotu putas. Otas kopšana: pēc katras lietošanas reizes piepildiet bļodu ar siltu ūdeni un pievienojiet dažus pilienus maiga šampūna vai ziepju. Iemērciet sarus ūdenī un pagrieziet apkārt. Izvairieties no ūdens nokļūšanas uz otas pamatnes. Pēc tam otu bagātīgi noskalojiet ar remdenu ūdeni, lieko ūdeni izspiediet. Novietojiet skūšanās otu otrādi uz papīra/kokvilnas dvieļa un ļaujiet tai dabiski nožūt. Turiet produktu ar sariem uz leju.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Skūšanās līdzeklis

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Proraso Professional Shaving Brush skūšanās birste 1 gab.

Proraso Professional Shaving Brush skūšanās birste 1 gab.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.