AlfaParf Semi Di Lino Curls kondicionieris cirtainiem matiem

AlfaParf Semi Di Lino Curls kondicionieris cirtainiem matiem Skatīt lielāku

AlfaParf Semi Di Lino Curls kondicionieris cirtainiem matiem

Produkta ID: 41349
 5/5
Komentāri: 3
Prekės ID: 41349
Komentāri: 3

11,99 €

Produkta ID: 41349
 5/5
Komentāri: 3
Prekės ID: 41349
Komentāri: 3

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 200 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, aizsardzībai pret sauli, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, tekstūras uzlabošanai, mīkstināšanai, nodrošina elastību, mirdzumam, atvieglo matu ķemmēšanu, padara matus vieglāk savaldāmus, aizsardzībai pret sauli/karstumu, aizsargā, atdalīšanai, nogludina, izlīdzinošs, atjauno vitalitāti, barošanai, mīkstinošs, nepadara smagnējus, stiprināšanai, novērš matu elektrizēšanos, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu
Produkta tips Kondicionieris
Matu stāvoklis/tips Cirtainiem matiem, Viļņainiem matiem, Nepaklausīgiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar linsēklu ekstraktu, Ar Vērtīgām eļļām, Ar Mongongo eļļu, Ar antioksidantiem, Ar vērtīgu kompleksu, Ar UV filtru, Bez parafīna, Bez minerāleļļas
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

AlfaParf Semi Di Lino Curls stiprinošais kondicionieris efektīvi mitrina, baro un kopj cirtainus matus.

Produkts ar unikālu formulu ir paredzēts rūpīgai cirtu kopšanai. Rezultātā šis produkts palīdz atdzīvināt matus, samazinot sprogošanos un pūkainību. Tādā veidā ar Alfaparf Semi Di Lino Curls Enhancing Conditioner kondicionieri apstrādātās cirtas kļūst paklausīgas un veselīgi spīdīgas.

Produkta sastāvs ir papildināts ar efektīvu komponentu kombināciju, kas baro un stiprina matus. Ar barības vielām bagātā Āfrikas saflora eļļa atjauno veselīgus matus un mazina sprogošanos. Rezultātā mati kļūst vieglāk ķemmējami, iegūst lielāku elastību un spīdumu. AlfaParf Semi Di Lino Curls kondicionieris ir papildināts arī ar Shine Fix kompleksu, kas garantē ilgstošu matu spīdumu. Urban Defense Pro komplekss aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo ietekmi, savukārt Color Fix komplekss nodrošina noturīgu spilgtu matu krāsu.

Produkts ar vieglu tekstūru atjauno un palīdz saglabāt cirtainu matu dabisko skaistumu. AlfaParf Curls kondicionieris ir produkts, kas baro un stiprina matus no iekšpuses. Tas padara tos gludus, vadāmus un viegli ķemmējamus. Climate Proof komplekss rada aizsargbarjeru, kas pasargā tos no mitruma un temperatūras atšķirību negatīvās ietekmes.

Galvenās produkta īpašības:

  • skaisti definē cirtas;
  • palīdz pieradināt sprogainus matus;
  • intensīvi baro matus;
  • nodrošina optimālu mitrināšanu;
  • izlīdzina matu virsmu;
  • samazina matu pūkainību;
  • izceļ cirtainu matu tekstūru;
  • piemērots biežai lietošanai;
  • nenoslogo matus.

Alfaparf Semi Di Lino Curls Enhancing Conditioner kondicionieris - ir efektīvs palīglīdzeklis cirtainiem matiem. Šis produkts palīdz kontrolēt nepaklausīgās cirtas, uzlabo tekstūru un saglabā cirtainu vai viļņainu matu dabisko skaistumu.

Piemērots vegāniem.

Bez parafīna. Bez minerāleļļām.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu no matu vidus līdz galiem, pagaidiet tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma un noskalojiet ar vēsu ūdeni.

AQUA (WATER), CETEARYL ALCOHOL, HYDROXYPROPYL STARCH PHOSPHATE, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, GLYCERIN, QUATERNIUM-87, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PARFUM (FRAGRANCE), ISOPROPYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, POLYIMIDE-1, HEXYL CINNAMAL, LACTIC ACID, SCHINZIOPHYTON RAUTANENII KERNEL OIL, BENZYL SALICYLATE, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CARNOSINE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, CAESALPINIA SPINOSA GUM, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu no matu vidus līdz galiem, pagaidiet tik ilgi, cik norādīts uz iepakojuma un noskalojiet ar vēsu ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Kondicionieris

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

AlfaParf Semi Di Lino Curls kondicionieris cirtainiem matiem

AlfaParf Semi Di Lino Curls kondicionieris cirtainiem matiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.