CHI Aloe Vera Moisturizing Curl Cream mitrinošs krēms cirtainiem matiem

CHI Aloe Vera Moisturizing Curl Cream mitrinošs krēms cirtainiem matiem Skatīt lielāku

CHI Aloe Vera Moisturizing Curl Cream mitrinošs krēms cirtainiem matiem

Produkta ID: 40706
Prekės ID: 40706

15,99 €

Produkta ID: 40706
Prekės ID: 40706

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 147 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, atjaunošanai/barošanai, kopj, mīkstināšanai, barošanai, atsvaidzina, aizsargā, nomierinošs līdzeklis, stiprināšanai, mirdzumam, padara matus vieglāk savaldāmus, nodrošina elastību
Produkta tips Krēms, Matu kopšanas produkti
Matu stāvoklis/tips Cirtainiem matiem, Viļņainiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Hialuronskābi, Bez Parabēniem, Bez Sulfātiem, nesatur Glutēnu, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar Zīda kompleksu, Ar Aminoskābi, Ar Vitamīniem, Ar alveju, ar Alvejas ekstraktu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

CHI Aloe Vera Moisturizing Curl Cream ir vieglas konsistences mitrinošs krēms, kas novērš pūkošanos un izceļ loku dabīgo formu. Nogludina un samazina matu pūkošanos, piesķirot spīdumu un padarot matus viegli ieveidojamus, maigi atšķetinot.

Mati kļūst maigi, vijīgi, spīdīgi un mīksti, vienlaikus tiek sniegta lokainiem matiem tik būtiskā mitrināšana, kas īpaši svarīga, lai novērstu pūkošanos un elektrizēšanos.

Aloe Vera Moisturizing Curl Cream mitrinošais krēms nesatur sulfātus un parabēnus, nodrošinot salona cienīgu rezultātu ik dienas.

Lietošana: Iestrādāt nelielu daudzumu līdzekļa plaukstās un vienmērīgi ieklāt tīros, ar dvieli nosusinātos matos, sākot no vidusdaļas līdz matu saknēm. Ieveidot kā parasti!

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua/Water/Eau, Glycerin, Dimethicone, Polyquaternium-69, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Agave Tequilana Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Sodium PCA, Panthenol, Hydroxyproline, L-Proline, Sodium Hyaluronate, Cocodimonium Hydroxypropyl Silk Amino Acids, Amodimethicone, Polyquaternium-37, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Trimethylsiloxyamodimethicone, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Dimethiconol, Polyquaternium-10, C11-15 Pareth-7, Glycerin, Potassium Sorbate, Glycolic Acid , Cetrimonium Chloride, Trideceth-10, PPG-1 Trideceth-6, Hexylene Glycol, C12-16 Pareth-9, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Fragrance (Parfum), Citronellol, Coumarin, Limonene.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Krēms
Matu kopšanas produkti

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

CHI Aloe Vera Moisturizing Curl Cream mitrinošs krēms cirtainiem matiem

CHI Aloe Vera Moisturizing Curl Cream mitrinošs krēms cirtainiem matiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.