Inebrya Blondesse Free Style Clay Lightener matu balināšanas pulveris

Inebrya Blondesse Free Style Clay Lightener matu balināšanas pulveris Skatīt lielāku

Inebrya Blondesse Free Style Clay Lightener matu balināšanas pulveris

Produkta ID: 48552
Prekės ID: 48552

18,99 €

Produkta ID: 48552
Prekės ID: 48552

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 400 g.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Matu izgaismošanai, balinošs, piešķir dabisku efektu, mitrināšanai, stiprināšanai, aizsargā, nogludina, izlīdzinošs, nodrošina elastību
Produkta tips Balināšanas pulveris
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Vērtīgām eļļām, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar balto mālu, Piemērots vegāniem
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām
Drošības norādījumi Matu krāsošanas līdzekļi ( Lūdzu izlasiet lietošanas instrukciju)

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Inebrya Blondesse Free Style Clay Lightener matu balināšanas pulveris palīdz izveidot daudzslāņainu, pakāpenisku un dabiska izskata balinātu matu attēlu.

Produkts ar māliem ļauj precīzi un ātri izgaismot matus līdz 5 toņiem. Produkts ir paredzēts matu balināšanai ar dažādām radošām tehnikām, piemēram, ombre, balayge vai bronde, un produkta biezā un mālaina tekstūra netek, nodrošina lietošanas ērtumu un ļauj veidot radošus attēlus. Melleņu un vīnogu kauliņu eļļas mitrina, stiprina un aizsargā matus, piešķirot tiem gludumu un elastību.

Piemērots vegāniem.

Tikai profesionālai lietošanai.

Kā lietot: lietošanas laikā jāvalkā speciāli cimdi. Sajauc nepieciešamo daudzumu (20-50 g) produkta ar Inebrya Oxidation Emulsion proporcijā 1:2 saskaņā ar ražotāja norādījumiem. Atkarībā no matu stāvokļa un vēlamā efekta turiet maisījumu matos uz iepakojuma norādīto laiku (maksimālais iedarbības laiks - 45 minūtes). Pēc tam rūpīgi izskalojiet matus ar siltu ūdeni. Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet instrukcijas iepakojuma iekšpusē.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Potassium Persulfate, Magnesium Carbonate Hydroxide, Kaolin, Magnesium Oxide, Trisodium Phosphate, Diammonium Phosphate, Ammonium Persulfate, Sodium Metasilicate, Cyamopsis Tetragonoloba Gum / Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Paraffinum Liquidum / Mineral Oil, Poluamino Sugar Condensate, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Seed Oil, Charcoal Powder, Vitis Vinifera Seed Oil / Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Maleic Acid, Magnesium Stearate, Xanthan Gum, Cyclodextrin, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Disodium Edta, CI 77499 / Iron Oxides.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Tikai profesionālai lietošanai. Kā lietot: lietošanas laikā jāvalkā speciāli cimdi. Sajauc nepieciešamo daudzumu (20-50 g) produkta ar Inebrya Oxidation Emulsion proporcijā 1:2 saskaņā ar ražotāja norādījumiem. Atkarībā no matu stāvokļa un vēlamā efekta turiet maisījumu matos uz iepakojuma norādīto laiku (maksimālais iedarbības laiks - 45 minūtes). Pēc tam rūpīgi izskalojiet matus ar siltu ūdeni. Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet instrukcijas iepakojuma iekšpusē.

Produkts ir paredzēts personām, kas vecākas par 16 gadiem. Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet instrukcijas. Alerģijas tests jāveic 48 stundas pirms produkta lietošanas. Pagaidu melnās hennas tetovējumi var palielināt alerģijas risku.Nelietojiet šo produktu: skropstu vai uzacu krāsošanai; ja galvas āda ir jutīga vai bojāta; ja uz sejas ir izsitumi; ja pēc iepriekšējas krāsošanas Jums ir bijušas alerģiskas reakcijas. Izvairieties no saskares ar acīm! Ja līdzeklis nokļūst acīs, izskalojiet ar siltu ūdeni! Lietojiet aizsargcimdus. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Inebrya Blondesse Free Style Clay Lightener matu balināšanas pulveris

Inebrya Blondesse Free Style Clay Lightener matu balināšanas pulveris

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.