Inebrya Blondesse Ultra Fast Lightener - 9 Tones matu balināšanas pulveris

Inebrya Blondesse Ultra Fast Lightener - 9 Tones matu balināšanas pulveris Skatīt lielāku

Inebrya Blondesse Ultra Fast Lightener - 9 Tones matu balināšanas pulveris

Produkta ID: 48603
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 48603
Komentāri: 1

18,49 €

Produkta ID: 48603
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 48603
Komentāri: 1

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 500 g.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Balinošs, matu izgaismošanai, neitralizē oranžos toņus, kopj, mitrināšanai, nogludina, izlīdzinošs, barošanai, aizsargā, atsvaidzina, stiprināšanai, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu
Produkta tips Balināšanas pulveris
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Vērtīgām eļļām, ar Alvejas ekstraktu, Ar alveju, Ar Alvejas ūdeni, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar antioksidantiem, Ar Vitamīniem, Bez Silikona, Bez Parabēniem, Piemērots vegāniem
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām
Drošības norādījumi Matu krāsošanas līdzekļi ( Lūdzu izlasiet lietošanas instrukciju)

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Inebrya Blondesse Ultra Fast Lightener - 9 Tones matu balināšanas pulveris nodrošina ātru un intensīvu šķipsnu izgaismošanu.

Produkta īpašā formula ir papildināta ar zilajiem pigmentiem, kuriem ir spēcīga nevēlamo toņu neitralizējošā iedarbība, tādējādi nodrošinot rezultātu līdz pat 9 toņiem gaišākus matus un ir lieliski piemērots, ja nepieciešams panākt ātru un augstas veiktspējas balināšanas efektu. Pateicoties rūpīgi atlasītajiem aktīvajiem komponentiem, produkts palīdz barot un kopt matus visas balināšanas procedūras laikā. Iekļautās mango un sezama eļļas, alvejas ekstrakts mitrina, gludina un baro matus, savukārt granātābolu, vīnogu kauliņu un melleņu eļļām piemīt antioksidanta iedarbība, palīdz atdzīvināt un stiprināt matus, aizsargā tos no izžūšanas un nodrošina to dabisko spīdumu.

Bez silikoniem. Bez parabēniem.

Piemērots vegāniem.

Tikai profesionālai lietošanai.

Kā lietot: lietošanas laikā jāvalkā speciāli cimdi. Saskaņā ar ražotāja ieteikumiem sajauciet nepieciešamo produkta daudzumu ar "Inebrya" oksidējošo emulsiju uz iepakojuma norādītajā proporcijā. Atkarībā no matu stāvokļa un vēlamā efekta turiet maisījumu matos tik ilgi, cik norādīts instrukcijā (maksimālais turēšanas laiks - 40 minūtes). Pēc tam rūpīgi izskalojiet matus ar siltu ūdeni. Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet instrukcijas iepakojuma iekšpusē.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Potassium Persulfate, Sodium Silicate, Ammonium Persulfate, Sodium Metasilicate, Magnesium Carbonate Hydroxide, Cyamopsis tetragonoloba gum (Cyamopsis tetragonoloba (guar) gum), Sodium Stearate, Polyamino Sugar Condensate, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Magnesium Oxide, Kaolin, Cyclodextrin, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Disodium EDTA, CI 77007 (Ultramarines), Punica granatum seed Oil, Aloe barbadensis leaf juice powder, Sesamum Indicum Seed Oil, Mangifera Indica Seed Oil (Mangifera Indica (Mango) Seed Oil), Vitis vinifera seed oil (Vitis vinifera (grape) seed oil), Charcoal Powder, Euterpe Oleracea Oil, Maleic Acid, Vaccinium Angustifolium Seed Oil (Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Seed Oil)

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Tikai profesionālai lietošanai. Kā lietot: lietošanas laikā jāvalkā speciāli cimdi. Saskaņā ar ražotāja ieteikumiem sajauciet nepieciešamo produkta daudzumu ar "Inebrya" oksidējošo emulsiju uz iepakojuma norādītajā proporcijā. Atkarībā no matu stāvokļa un vēlamā efekta turiet maisījumu matos tik ilgi, cik norādīts instrukcijā (maksimālais turēšanas laiks - 40 minūtes). Pēc tam rūpīgi izskalojiet matus ar siltu ūdeni. Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet instrukcijas iepakojuma iekšpusē.

Produkts ir paredzēts personām, kas vecākas par 16 gadiem. Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet instrukcijas. Alerģijas tests jāveic 48 stundas pirms produkta lietošanas. Pagaidu melnās hennas tetovējumi var palielināt alerģijas risku.Nelietojiet šo produktu: skropstu vai uzacu krāsošanai; ja galvas āda ir jutīga vai bojāta; ja uz sejas ir izsitumi; ja pēc iepriekšējas krāsošanas Jums ir bijušas alerģiskas reakcijas. Izvairieties no saskares ar acīm! Ja līdzeklis nokļūst acīs, izskalojiet ar siltu ūdeni! Lietojiet aizsargcimdus. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Inebrya Blondesse Ultra Fast Lightener - 9 Tones matu balināšanas pulveris

Inebrya Blondesse Ultra Fast Lightener - 9 Tones matu balināšanas pulveris

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.