John Frieda Frizz Ease Flawlessly Straight taisnojošs šampūns

John Frieda Frizz Ease Flawlessly Straight taisnojošs šampūns Skatīt lielāku

John Frieda Frizz Ease Flawlessly Straight taisnojošs šampūns

Produkta ID: 36490
 5/5
Komentāri: 5
Prekės ID: 36490
Komentāri: 5

6,99 €

Produkta ID: 36490
 5/5
Komentāri: 5
Prekės ID: 36490
Komentāri: 5

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 250 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Iztaisnošanai, mitrināšanai, izlīdzinošs, nogludina, mīkstināšanai, atvieglo matu ķemmēšanu, padara matus vieglāk savaldāmus, nodrošina elastību, nodrošina elastību, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, mirdzumam, kopj, aizsargā, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību, matu mazgāšanai, tīrīšanai, mīkstinošs, piešķir dabisku efektu, novērš matu elektrizēšanos
Produkta tips Šampūns
Matu stāvoklis/tips Nepaklausīgiem matiem, Cirtainiem matiem, Krāsotiem matiem, Raupjiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar augu eļļām, Ar Vērtīgām eļļām, Ar Jojoba eļļu, Ar Keratīnu, Ar Vitamīniem, Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

John Frieda Frizz Ease Flawlessly Straight šampūns efektīvi noņem netīrumus un piešķir matiem izcilu gludumu.

Produkta īpašā formula ir izstrādāta, lai mīkstinātu nepaklausīgus, čokurošanās matus un redzami izlīdzinātu to virsmu. Rezultātā John Frieda Frizz Ease šampūns manāmi uzlabo matu struktūru un palīdz kontrolēt matus, kuriem ir tendence uz čokurošanos. Tas viss sagatavo matus citām procedūrām un atvieglo iztaisnošanu.

Sastāvā esošās sastāvdaļas intensīvi mitrina, baro un kopj matus. Simondsijas eļļa manāmi stiprina matus un samazina blaugznu rašanās risku. Savukārt, keratīns ļauj baudīt gludus, dzīvīgus, spīdīgus un vadāmus matus. Tāpēc ar John Frieda Frizz Ease Flawlessly Straight šampūnu ir viegli pieradināt pat sprogainus matus. Un izveidotais attēls ļauj katru reizi izbaudīt gludu un dzīvīgu matu efektu.

Galvenās produkta īpašības:

  • piešķir matiem izcilu gludumu;
  • ievērojami uzlabo matu struktūru;
  • palīdz kontrolēt čokurošanos un šķipsnas;
  • efektīvi kondicionē matus;
  • stiprina un atjauno matus no iekšpuses;
  • nodrošina optimālu matu mitrināšanu;
  • atvieglo matu kopšanu;
  • drošs krāsotiem matiem.

John Frieda Frizz Ease šampūns ir īpaši izstrādāts viļņainu, cirtainu vai sprogainu matu kopšanai. Rezultātā šis produkts ļauj katru reizi izbaudīt gludu un vienmērīgu matu virsmu un precīzi definētu stilu.

Lai iegūtu labākos rezultātus, izmantojot John Frieda Frizz Ease šampūnu, ieteicams lietot kopā ar John Frieda Frizz Ease līnijas kondicionieri.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Lietošana: iemasējiet nelielu daudzumu mitros matos, lai veidojas putas un izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

aqua, sodium laureth sulfate, sodium lauryl sulfate, glycol distearate, dimethicone, cocamidopropyl betaine, cetyl alcohol, betaine, cocamide mea, glyceryl oleate, parfum, guar hydroxypropyltrimonium chloride, benzyl alcohol, sodium chloride, disodium edta, malic acid, laureth-23, laureth-4, glycine, polyquaternium-7, tocopheryl acetate, simmondsia chinensis seed oil, hydrolyzed keratin, ppg-9, methylchloroisothiazolinone, sodium hydroxide, methylisothiazolinone, linalool, hexyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, limonene

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: iemasējiet nelielu daudzumu mitros matos, lai veidojas putas un izskalojiet. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

John Frieda Frizz Ease Flawlessly Straight taisnojošs šampūns

John Frieda Frizz Ease Flawlessly Straight taisnojošs šampūns

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.