Kallos Blueberry maska

Kallos Blueberry maska Skatīt lielāku

Kallos Blueberry maska

Produkta ID: 13011
 4.3/5
Komentāri: 6
Prekės ID: 13011
Komentāri: 6

2,79 €

Produkta ID: 13011
 4.3/5
Komentāri: 6
Prekės ID: 13011
Komentāri: 6

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 275 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Atjaunošanai/barošanai, barošanai, mitrināšanai, uztur ādas mitruma līdzsvaru, atjauno vitalitāti, mīkstināšanai, nodrošina elastību, atvieglo matu ķemmēšanu, padara matus vieglāk savaldāmus
Produkta tips Maska
Matu stāvoklis/tips Sausiem matiem, Nedzīviem matiem, Bojātiem matiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar antioksidantiem, Ar Vitamīniem, Ar Vērtīgām eļļām, Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar avokado eļlu, Ar vērtīgu kompleksu

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Kallos Blueberry maska īpaši radīta sausu, bojātu un novājinātu matu ikdienas kopšanai. Barojošā maska bagātināta ar melleņu ekstraktu un vērtīgo avokado eļļu. Pateicoties augstajam antioksidantu, minerālu un vitamīnu sastāvam, maska intensīvi atjauno un pabaro matus, uzlabojot galvas ādas stāvokli.

Ieguvumi:

Mati tiek acumirklī ajaunoti un pabaroti;

Bagātīgs vitamīnu, antioksidantu avots.

Ja lūkojaties pēc maskas, kas bagātināta vitamīniem un antioksidantiem un sniegs izcilas rūpes sausiem, bojātiem matiem, tad Kallos Blueberry maska pavisam noteikti būs lieliska izvēle!

Lietošana: Uzklāt nelielu daudzumu maskas tīriem, ar dvieli nosusinātiem matiem. Iemasēt visā matu garumā, 2 -3 cm no saknēm. Atstāt iedarboties 5 minūtes. Rūpīgi izskalot un ieveidot kā parasti.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Persea Gratissima Oil, Parfum, Vaccinium Myrtillus Extract, Citric Acid, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Propylene Glycol, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopheryl Acetate, Pyridoxine HCI, Maltrodextrin Sodium Starch, Octenylsuccinate Silica, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Uzklāt nelielu daudzumu maskas tīriem, ar dvieli nosusinātiem matiem. Iemasēt visā matu garumā, 2 -3 cm no saknēm. Atstāt iedarboties 5 minūtes. Rūpīgi izskalot un ieveidot kā parasti.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Maska

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Kallos Blueberry maska

Kallos Blueberry maska

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.