Kemon Actyva Volume & Bounce matu kondicionieris

Bezmaksas sūtīšana uz pakomātu Kemon Actyva Volume & Bounce matu kondicionieris Skatīt lielāku

Kemon Actyva Volume & Bounce matu kondicionieris

Produkta ID: 45969
 5/5
Komentāri: 5
Prekės ID: 45969
Komentāri: 5

53,99 €

Produkta ID: 45969
 5/5
Komentāri: 5
Prekės ID: 45969
Komentāri: 5

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 150 ml., 1000 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Sniedz apjomu, apjomam, piešķir pūkainību, biezumam, stiprināšanai, padara matus vieglāk savaldāmus, mīkstinošs, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, atjaunošanai/barošanai, mitrināšanai, novērš sausuma sajūtu, izlīdzinošs, nogludina, mīkstināšanai, nepadara smagnējus, nodrošina elastību, nodrošina elastību, novērš matu elektrizēšanos
Produkta tips Kondicionieris
Matu stāvoklis/tips Plāniem matiem, Novājinātiem matiem, Retiem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar linsēklu ekstraktu, Ar augu eļļām, Ar Vērtīgām eļļām, Ar mandeļu eļļu, Ar Pantenolu, Ar augu izcelsmes olbaltumvielām, Ar proteīniem, Ar olbaltumvielām, Ar kviešu olbaltumvielām, Ar sojas proteīnu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām, Ar dabiskas izcelsmes sastāvdaļām, Bez Silikona

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Kemon Actyva Volume e Corposita kondicionieris manāmi nostiprina plānos, vājus matus un piešķir tiem vēlamo apjomu.

Produkts, kam raksturīga mīksta un nesvarīga tekstūra, ir īpaši izstrādāts plāniem, smalkiem matiem, kas atrodas plakaniski uz galvas ādas. Tas ir līdzeklis, kas maigi, bet efektīvi atdzīvina matus, piešķirot tiem lielāku kuplumu un atsperīgumu. Tāpēc ar Kemon Volume e Corposita kondicionieri mati iegūst pilnības efektu, kļūst mīksti un apjomīgi.

Produkta unikālā formula ir papildināta ar rūpīgi atlasītiem komponentiem, kas piešķir matiem kuplumu un padara tos vieglāk ķemmējamus. Sastāvā esošie sojas un kviešu proteīni stiprina matus no iekšpuses un stimulē to augšanas procesus. Rezultātā ar tiem papildinātais Kemon Volume e Corposita kondicionieris paceļ matus no saknēm un piešķir tiem veselīgu izskatu. Mandeļu eļļa un dažādi augu ekstrakti arī kondicionē matus, piešķirot tiem spīdumu un mīkstumu. Tas viss palīdz nodrošināt, ka mati aug elastīgi, mīksti un viegli kopjami.

Šī Kemon Volume kondicioniera galvenās iezīmes ir:

  • nodrošina matus ar nepieciešamo mitrumu;
  • palīdz stiprināt matus;
  • paceļ matus no saknēm;
  • palīdz radīt apjomīgu matu efektu;
  • nenosver un nesalipina matus;
  • piešķir matiem mīkstumu;
  • atjauno matu dabisko spīdumu;
  • piešķir šķipsnām paklausību.

Kemon Actyva Volume e Corposita kondicionieris ar vieglu tekstūru piešķir matiem apjomu un pilnības efektu. Produkts arī stiprina matus, tāpēc pat plāni vai vāji mati iegūst lielāku apjomu un spēku. Tas viss palīdz rūpēties par veselīgu, mīkstu un dzīvīgu matu izskatu.

Bez silikoniem.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu no matu vidus līdz galiem. Vienmērīgi sadaliet produktu ar ķemmi. Atstājiet iedarboties 3-5 minūtes un noskalojiet ar vēsu ūdeni.

AQUA(WATER/EAU), CETYL ALCOHOL, QUATERNIUM-87, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, STEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, DICAPRYLYL ETHER, PISUM SATIVUM PEPTIDE (PISUS SATIVUM (PEA) PEPTIDE), ETHYLTRIMONIUM CHLORIDE METHACRYLATE/HYDROLYZED WHEAT PROTEIN COPOLYMER, LACTIC ACID, SODIUM PCA, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL), PANTHENOL, DISODIUM EDTA, DMDM HYDANTOIN, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, POTASSIUM SORBATE, TILIA TOMENTOSA BUD EXTRACT, LINUM USITATISSIMUM EXTRACT (LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT), CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, PARFUM (FRAGRANCE), LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, COUMARIN, CITRONELLOL.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: uzklājiet nelielu produkta daudzumu no matu vidus līdz galiem. Vienmērīgi sadaliet produktu ar ķemmi. Atstājiet iedarboties 3-5 minūtes un noskalojiet ar vēsu ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Kondicionieris

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Kemon Actyva Volume & Bounce matu kondicionieris

Kemon Actyva Volume & Bounce matu kondicionieris

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.