L'oreal Elseve Dream Long komplekts gariem matiem (250 ml. šampūns + 250 ml. kondicionieris + 100 ml. matu serums)

L'oreal Elseve Dream Long komplekts gariem matiem (250 ml. šampūns + 250 ml. kondicionieris + 100 ml. matu serums) Skatīt lielāku

L'oreal Elseve Dream Long komplekts gariem matiem (250 ml. šampūns + 250 ml. kondicionieris + 100 ml. matu serums)

Produkta ID: 63928
Prekės ID: 63928

18,99 €

Produkta ID: 63928
Prekės ID: 63928

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 1 gab., Komplekts
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Matu mazgāšanai, noņem, tīrīšanai, kopj, atjaunošanai/barošanai, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, barošanai, aizsargā, pret lūšanu, pret lūšanu, aizsargā matu galus no šķelšanās, palielinošs, stiprināšanai, mīkstināšanai, aizsardzībai pret sauli/karstumu
Produkta tips Šampūns, Kondicionieris, Serums
Matu stāvoklis/tips Gariem, Nedzīviem matiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem, Galvas ādai
Īpašības Ar Keratīnu, Ar Vitamīniem, Ar rīcineļļu, Ar B5 vitamīnu , Aizsardzība no karstuma veidošanas laikā

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Rūpējieties par garu matu skaistumu ar L'oreal Elseve Dream Long kolekciju, kurā ietilpst:

L'oreal Elseve Dream Long Shampoo 250 ml. Tas ir šampūns gariem matiem, kas atjauno matus līdz galiem, piešķir tiem spīdumu un nepieciešamo barošanu. Efektīvi attīra matus, pasargā tos no lūšanas un matu galiņu šķelšanās. Nenoslogo. Produkts satur keratīnu, vitamīnus un rīcineļļu. Pateicoties šim sastāvam, mati kļūst biezāki, spīdīgāki un baroti. Dārzeņu keratīns - atjauno matus līdz galiem. B5 vitamīns - stiprina matus. Rīcineļļa – dziļi baro un piešķir spīdumu.

L'oreal Elseve Dream Long Conditionier 200 ml. Ilgstošs balzams, kas atjauno garus matus līdz galiem, piešķirot tiem spīdumu un nepieciešamo uzturu. Mati kļūst vieglāk vadāmi. Produkts satur keratīnu, vitamīnus un rīcineļļu. Pateicoties šim sastāvam, mati kļūs biezāki, spīdīgāki un baroti. Unikālā balzama formula acumirklī pasargā matus no lūšanas. Dārzeņu keratīns - atjauno matus līdz galiem. B5 vitamīns - stiprina matus. Rīcineļļa – dziļi baro un piešķir spīdumu.

L'oreal Elseve Dream Long Sleek serums 100 ml. Produkts sniegs jūsu matiem visu nepieciešamo pēc mazgāšanas. Serums baro matus no saknēm līdz galiem un piešķir tiem zīdainu gludumu. Produkts arī aizsargā pret karstumu, nogurumu un bojājumiem matu veidošanas un formēšanas laikā.

Kā izmantot:

Šampūns - iemasējiet nelielu produkta daudzumu mitros matos un labi izskalojiet ar ūdeni. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru.

Kondicionieris - uzklājiet tikai visā matu garumā, lai nenoslogotu tos pie saknēm. Uzklājiet uz mitriem matiem pēc mazgāšanas ar šampūnu, sadaliet visā garumā līdz galiem, pēc tam izskalojiet. Lai sasniegtu lieliskus rezultātus, izmantojiet arī " Transformation Shampoo“ un „Care Cream No Scissors of the Dream“ krēmu. Ja nokļūst acīs, nekavējoties tās skalot ar ūdeni.

Serums: uzklāt uz mitriem matiem pirms žāvēšanas ar fēnu. Pēc žāvēšanas iztaisnojiet matus ar taisnotāju. Piemērots lietošanai uz sausiem matiem.

Shampoo: Aqua/Water, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Dimethicone, Coco-Betaine, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Niacinamide, Cocamide Mipa, Ricinus communis Seed Oil/Castor Seed Oil, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Hydroxycitronellal, Hydrolyzed wheat protein, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed soy protein, Phenoxyethanol, Salicylic Acid, Limonene, Fumaric acid, Benzyl Salicylate, Linlool, Benzyl Alcohol, Panthenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Carbomer, Citric Acid, Citronellol, Coumarin, HEXYLene Gycol, Hexyl Cinnamal, Parfum/Fragrance. Conditioner: AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, DICETYLDIMONIUM CHLORIDE, CETRIMONIUM CHLORIDE, NIACINAMIDE, RICINUS COMMUNIS SEED OIL / CASTOR SEED OIL, SODIUM BENZOATE, HYDROXYCITRONELLAL, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM HYDROLYZED WHEAT PROT E I N , H Y D R O LYZED WHEAT PROTEIN, HYDROLYZED CORN PROTEIN, HYDROLYZED SOY PROTEIN, PHENOXYETHANOL, STEARETH-6, ACETIC ACID, PEG-100 STEARATE, TRIDECETH-10, TRIDECETH-3, TRISODIUM HEDTA, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, DIMETHICONE, LIMONENE, PANTHENOL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, ISOPROPYL ALCOHOL, AMODIMETHICONE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, TARTARIC ACID, GERANIOL, CETYL ESTERS, CITRONELLOL, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, PARFUM / FRAGRANCE Serum: Aqua/Water, Glycerin, Vp/va Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydroxyethylcellulose, CI 19140/Yellow 5, Ci 17200/Red 33, Ricinus communis Seed Oil/Castor Seed Oil, Tocopherol, Hydroxyethyl Oleyl Dimonium Chloride, Hydrolyzed wheat protein, Hydroxycitronellal, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed soy protein, Phenoxyethanol, Theobroma Cacao Seed Butter/Cocoa Seed Butter, Ethylhexylglycerin, Behentrimonium chloride, Polyquaternium-6, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Benzyl Alcohol, Isopropyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Cetrimonium chloride, Citronellol, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Parfum/Fragrance, F.i.l. C237035/1

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā izmantot: Šampūns - iemasējiet nelielu produkta daudzumu mitros matos un labi izskalojiet ar ūdeni. Ja nepieciešams, atkārtojiet procedūru. Kondicionieris - uzklājiet tikai visā matu garumā, lai nenoslogotu tos pie saknēm. Uzklājiet uz mitriem matiem pēc mazgāšanas ar šampūnu, sadaliet visā garumā līdz galiem, pēc tam izskalojiet. Lai sasniegtu lieliskus rezultātus, izmantojiet arī " Transformation Shampoo“ un „Care Cream No Scissors of the Dream“ krēmu. Ja nokļūst acīs, nekavējoties tās skalot ar ūdeni. Serums: uzklāt uz mitriem matiem pirms žāvēšanas ar fēnu. Pēc žāvēšanas iztaisnojiet matus ar taisnotāju. Piemērots lietošanai uz sausiem matiem.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Kondicionieris
Serums
Šampūns

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

L'oreal Elseve Dream Long komplekts gariem matiem (250 ml. šampūns + 250 ml. kondicionieris + 100 ml. matu serums)

L'oreal Elseve Dream Long komplekts gariem matiem (250 ml. šampūns + 250 ml. kondicionieris + 100 ml. matu serums)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.