Maria Nila Colour Refresh Non-Permanent Bright Red krāsojoša maska ​​matiem

Maria Nila Colour Refresh Non-Permanent Bright Red krāsojoša maska ​​matiem Skatīt lielāku

Maria Nila Colour Refresh Non-Permanent Bright Red krāsojoša maska ​​matiem

Produkta ID: 61061
Prekės ID: 61061

20,99 €

Produkta ID: 61061
Prekės ID: 61061

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 300 ml., 100 ml., 750 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Piešķir toni, nogludina, izlīdzinošs, mitrināšanai, aizsargā, atsvaidzina
Produkta tips Maska, Matu maska
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Piemērots vegāniem, Nav testēts uz dzīvniekiem, Ar argana eļļu, Ar vērtīgu kompleksu, Bez Parabēniem, Bez Sulfātiem
Drošības norādījumi Matu krāsošanas līdzekļi ( Lūdzu izlasiet lietošanas instrukciju)

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Barojoša un krāsojoša Maria Nila Bright Red maska ​​ar nenoturīgiem krāsu pigmentiem ātri atdzīvina matus un izceļ sarkanos toņus.

Argana eļļa mitrina un izlīdzina matus. Visas Maria Nila Color Refresh maskas var sajaukt ar White Mix, lai izveidotu pasteļtoņus vai sajauktu divas dažādas krāsas, lai izveidotu savu unikālo krāsu.

Color Refresh ir lieliski piemērots krāsošanai salonā vai īpašiem pasākumiem. Krāsa ilgst aptuveni 4-10 mazgāšanas reizes atkarībā no matu kvalitātes un krāsas.

- Piemērots vidējiem un tumšiem matiem (2. -7. līmenis).

- Gaišākiem matiem atšķaidiet ar White Mix, pretējā gadījumā efekts var būt pārāk intensīvs.

- Nelietot pirms balināšanas procedūras, jo tas var izraisīt krāsas maiņu.

- Neaizsedz sirmus matiņus.

- Krāsu aizsardzības komplekss.

- 100% vegāns produkts.

Kā izmantot:

1. darbība: izmazgājiet ar šampūnu, noskalojiet un nosusiniet ar dvieli, lai sagatavotu matus.

2. solis: lietojiet cimdus. Izmantojot pirkstus vai ķemmi, vienmērīgi uzklājiet Color Refresh visos matos vai vietā, kur vēlaties nokrāsot. Varat sajaukt dažādas Color Refresh krāsas savā starpā vai izmantot White Mix, lai atšķaidītu vēlamo krāsu.

3. solis: atstājiet uz 3-10 minūtēm atkarībā no vēlamās intensitātes.

4. solis: noskalojiet ar ūdeni un uzklājiet kondicionieri, lai noslēgtu kutikulu.

Neizgaismojiet matus uzreiz pēc procedūras.

Svarīgi: Pirms Color Refresh lietošanas konsultējieties ar profesionālu frizieri vai vispirms pārbaudiet to uz matu šķipsnas, lai pārliecinātos, ka produkts atbilst vēlamajai formai. Rezultāts nebūs vienāds visiem matiem, jo ​​tas ir atkarīgs no konkrētās matu kvalitātes.

Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Argania Spinosa Kernel Oil, Panthenol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Glycerin, Caprylyl Glycol, Propylene Glycol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Propanediol, Potassium Sorbate, Trideceth-5, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquioxane Copolymer, Citric Acid, PEG-12 Dimethicone, Quaternium-95, Lactic Acid, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance, Basic Red 51, Basic Red 76, Basic Yellow 57

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā izmantot: 1. darbība: izmazgājiet ar šampūnu, noskalojiet un nosusiniet ar dvieli, lai sagatavotu matus. 2. solis: lietojiet cimdus. Izmantojot pirkstus vai ķemmi, vienmērīgi uzklājiet Color Refresh visos matos vai vietā, kur vēlaties nokrāsot. Varat sajaukt dažādas Color Refresh krāsas savā starpā vai izmantot White Mix, lai atšķaidītu vēlamo krāsu. 3. solis: atstājiet uz 3-10 minūtēm atkarībā no vēlamās intensitātes. 4. solis: noskalojiet ar ūdeni un uzklājiet kondicionieri, lai noslēgtu kutikulu. Neizgaismojiet matus uzreiz pēc procedūras. Svarīgi: Pirms Color Refresh lietošanas konsultējieties ar profesionālu frizieri vai vispirms pārbaudiet to uz matu šķipsnas, lai pārliecinātos, ka produkts atbilst vēlamajai formai. Rezultāts nebūs vienāds visiem matiem, jo ​​tas ir atkarīgs no konkrētās matu kvalitātes.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Maska

Produkts ir paredzēts personām, kas vecākas par 16 gadiem. Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet instrukcijas. Alerģijas tests jāveic 48 stundas pirms produkta lietošanas. Pagaidu melnās hennas tetovējumi var palielināt alerģijas risku.Nelietojiet šo produktu: skropstu vai uzacu krāsošanai; ja galvas āda ir jutīga vai bojāta; ja uz sejas ir izsitumi; ja pēc iepriekšējas krāsošanas Jums ir bijušas alerģiskas reakcijas. Izvairieties no saskares ar acīm! Ja līdzeklis nokļūst acīs, izskalojiet ar siltu ūdeni! Lietojiet aizsargcimdus. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Maria Nila Colour Refresh Non-Permanent Bright Red krāsojoša maska ​​matiem

Maria Nila Colour Refresh Non-Permanent Bright Red krāsojoša maska ​​matiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.