Fanola No Yellow Color Toner profesionāla matu krāsa 100 ml.

Fanola No Yellow Color Toner profesionāla matu krāsa 100 ml. Skatīt lielāku

Fanola No Yellow Color Toner profesionāla matu krāsa 100 ml.

Produkta ID: 62815
 5/5
Komentāri: 3
Prekės ID: 62815
Komentāri: 3

4,99 €

Produkta ID: 62815
 5/5
Komentāri: 3
Prekės ID: 62815
Komentāri: 3

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 100 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Matu krāsa, tonizē, mīkstināšanai, mīkstinošs, mirdzumam
Produkta tips Matu krāsas
Matu krāsa Gaišiem
Krāsa Zila, Zaļa, Violeta, Rozā
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Vērtīgiem ekstraktiem, Ar melleņu ekstraktu, Ar kazeņu ekstraktu, Be PPD, Bez PPD, Ar antioksidantiem
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām
Drošības norādījumi Matu krāsošanas līdzekļi ( Lūdzu izlasiet lietošanas instrukciju)

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Fanola No Yellow ir profesionāla produktu līnija gaišu, balinātu vai izgaismotu matu krāsošanai un kopšanai. Tās produkti palīdz atklāt un saglabāt vēlamo blondo matu krāsu, ļaujot baudīt nevainojamu rezultātu ilgāk nekā jebkad agrāk.

Fanola No Yellow Color Toner profesionālā matu krāsa - ir daļēji pastāvīgs krāsojošs toners gaišiem vai balinātiem matiem. Atkarībā no izvēlētā līdzekļa toņa to var izmantot, lai radītu maigu, pasteļtoņu efektu vai panāktu intensīvu, bagātīgu krāsu iepriecinošu rezultātu. Fanola No Yellow tonera sabalansētā formula ir papildināta ar pigmentiem, kas nodrošina trīsdimensiju efektu, tāpēc krāsoti mati katru reizi iegūst īpašu spilgtumu, vitalitāti un spīdumu.

Produkta sastāvā esošajiem kazeņu, melleņu un vīnogu ekstraktiem piemīt antioksidanta īpašības un tie efektīvi kondicionē matus. Tāpēc pēc katras matu krāsošanas procedūras mati kļūst mīksti, maigi un koši spīdīgi. Fanola No Yellow Color Toner matu krāsa ir radīta bez PPD (parafenilēndiamīna).

Šī produktu līnija sastāv no:

  • Color Mix Toner toneriem, ar kuriem var radīt gan pasteļtoņus, gan intensīvas krāsas;
  • Color Pastel Toner toneriem, kas ļauj krāsot matus pasteļtoņos.

Dažādus toņus var sajaukt kopā, lai katru reizi izveidotu perfektu rezultātu.

Produkts tiek pārdots bez oksidējošas emulsijas.

Tikai profesionālai lietošanai.

Kā lietot: lietošanas laikā jāvalkā speciāli cimdi. Izmantojiet Fanola No Yellow Color Toner matu krāsu tikai ar Fanola Creamy Activator oksidatīvo emulsiju (3,5 vo. vai 5 vol.). Sajaukt proporcijā 1:2. Uzklāt maisījumu sagatavotajos sausos matos tādā veidā, kā vēlaties iegūt rezultātu. Atstāt uz norādīto laiku un rūpīgi noskalot ar siltu ūdeni.

1-NAPHTHOL, 2-AMINO-4-HYDROXYETHYLAMINOANISOLE SULFATE, 4-AMINO-2-HYDROXYTOLUENE, 4-CHLORORESORCINOL, AQUA (WATER), ASCORBIC ACID,, CETEARETH-20, CETEARYL ALCOHOL, CHLORPHENESIN, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCOL DISTEARATE, HYDROGENATED CASTOR OIL, LAURETH-3, M-AMINOPHENOL, OLEYL ALCOHOL, PALMITIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), PENTASODIUM PENTETATE, PETROLATUM,, POLYSORBATE-80, PROPYLENE GLYCOL, RUBUS FRUTICOSUS (BLACKBERRY) FRUIT EXTRACT, SIMETHICONE, SODIUM HYDROSULFITE, SODIUM SULFITE, SORBITAN OLEATE, STEARIC ACID, TETRASODIUM EDTA, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, TOLUENE-2,5-DIAMINE SULFATE, WINE EXTRACT (*).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot: lietošanas laikā jāvalkā speciāli cimdi. Izmantojiet Fanola No Yellow Color Toner matu krāsu tikai ar Fanola Creamy Activator oksidatīvo emulsiju (3,5 vo. vai 5 vol.). Sajaukt proporcijā 1:2. Uzklāt maisījumu sagatavotajos sausos matos tādā veidā, kā vēlaties iegūt rezultātu. Atstāt uz norādīto laiku un rūpīgi noskalot ar siltu ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Matu krāsas

Produkts ir paredzēts personām, kas vecākas par 16 gadiem. Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet instrukcijas. Alerģijas tests jāveic 48 stundas pirms produkta lietošanas. Pagaidu melnās hennas tetovējumi var palielināt alerģijas risku.Nelietojiet šo produktu: skropstu vai uzacu krāsošanai; ja galvas āda ir jutīga vai bojāta; ja uz sejas ir izsitumi; ja pēc iepriekšējas krāsošanas Jums ir bijušas alerģiskas reakcijas. Izvairieties no saskares ar acīm! Ja līdzeklis nokļūst acīs, izskalojiet ar siltu ūdeni! Lietojiet aizsargcimdus. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Fanola No Yellow Color Toner profesionāla matu krāsa 100 ml.

Fanola No Yellow Color Toner profesionāla matu krāsa 100 ml.

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.