Moroccanoil Dark Tones sausais šampūns

Moroccanoil Dark Tones sausais šampūns Skatīt lielāku

Moroccanoil Dark Tones sausais šampūns

Produkta ID: 22148
Prekės ID: 22148

12,99 €

Produkta ID: 22148
Prekės ID: 22148

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 65 ml., 205 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Tīrīšanai, atsvaidzina, neitralizē nepatīkamu aromātu, noņem lieko sebuma daudzumu, nepadara smagnējus, aizsardzībai pret sauli, aizsargā, mīkstinošs
Produkta tips Šampūns, Sausais šampūns
Matu krāsa Tumšiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar argana eļļu, Ar rīsu cieti
Drošības norādījumi Aerosols (Lūdzu izlasiet drošības norādījumus).

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Ja esat mūsdienīga, aizņemta ar dažādām aktivitātēm un darīšanām sieviete, Jūsu dzīve ir dinamiska un aktīva, tad Jūs noteikti novērtēsiet lieliskas sausā šampūna īpašības. Moroccanoil Dark Tones sausais šampūns spēs atsvaidzināt Jūsu matu izskatu, piešķirot tīrības un svaiguma efektu, ikreiz, kad vien tas būs nepieciešams, Jūs varat to lietot ceļojumos, komandējumos, kā arī piešķirt matiem apjomu dienas beigās.

Moroccanoil Dark Tones sausais šampūns satur vērtīgu argana eļļu, kura parūpēsies par matiem, sniedzot nepieciešamu mitrināšanu un atjaunošanu. Šis produkts ir paredzēts tumšo matu īpašniecēm, pieškirot matiem intensitāti un neatstājot baltas pēdas.

Lietošanas veids: pirms lietošanas kārtīgi sakratīt. Izsmidzināt uz matu saknēm no aptuveni 20-25 cm attāluma, viegli ieberziet ar pirkstu galiem.

Dizains var atšķirties no attēlā redzamā.

HYDROFLUOROCARBON 152A, BUTANE, ORYZA SATIVA (RICE) STARCH, SD ALCOHOL 40-B (ALCOHOL DENAT.), DISILOXANE, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNEL OIL, PVP, AQUA/WATER/EAU, PARFUM/FRAGRANCE, MAGNESIUM STEARATE, DIISOPROPYL ADIPATE, CETRIMONIUM CHLORIDE, METHOXYCINNAMIDOPROPYL HYDROXYSULTAINE, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492, CI 77499). MODSST01

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošanas veids: pirms lietošanas kārtīgi sakratīt. Izsmidzināt uz matu saknēm no aptuveni 20-25 cm attāluma, viegli ieberziet ar pirkstu galiem.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Šampūns

ĪPAŠI VIEGLI UZLIESMOJOŠS AEROSOLS. Flakons pakļauts spiedienam: karsēšana var izraisīt eksploziju. Nelietot vietā, kur sastopams karstums, karstas virsmas, dzirksteles, atklāta uguns un citi aizdegšanās avoti. Nesmēķēt. Neizsmidzināt uz atklātas uguns un citiem aizdegšanās avotiem. Nedurt un nededzināt, arī pēc izlietošanas. Aizsargāt no saules gaismas. Nepakļaut temperatūrai, kas pārsniedz 50°C. Sargāt no bērniem. Neizsmidzināt acīs vai uz kairinātas ādas. Neieelpot. Lietot tikai paredzētajam mērķim. Nelietot slēgtā telpā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Moroccanoil Dark Tones sausais šampūns

Moroccanoil Dark Tones sausais šampūns

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.