Revlon Revlonissimo Ker-Ha Creme Peroxide oksidācijas emulsija

Revlon Revlonissimo Ker-Ha Creme Peroxide oksidācijas emulsija Skatīt lielāku

Revlon Revlonissimo Ker-Ha Creme Peroxide oksidācijas emulsija

Produkta ID: 61903
 5/5
Komentāri: 6
Prekės ID: 61903
Komentāri: 6

7,99 €

Produkta ID: 61903
 5/5
Komentāri: 6
Prekės ID: 61903
Komentāri: 6

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 900 ml.
Koncentrācija 3 %, 6 %, 9 %, 12 %
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Matu krāsa, matu izgaismošanai, stabilizē krāsu, ilgtermiņa ietekme, stiprināšanai, aizsargā, kopj, mirdzumam, mīkstinošs
Produkta tips Oksidants/aktivators
Matu stāvoklis/tips Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar vērtīgu kompleksu
Profesionāļiem Piemērots profesionālai lietošanai, ar iepriekšējām zināšanām
Drošības norādījumi Matu krāsošanas līdzekļi ( Lūdzu izlasiet lietošanas instrukciju)

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Revlonissimo Colorsmetique oksidējošo emulsiju raksturo izcila efektivitāte un lietošanas vienkāršība.

Produkts profesionālajām matu krāsošanas procedūrām palīdz radīt spilgtu un noturīgu rezultātu. Produkta īpašā formula, sajaukta ar izvēlētām matu krāsām, nosedz sirmus matus līdz pat 100%. Tāpēc Revlon Revlonissimo oksidantu var izmantot, lai izveidotu attēlus, izmantojot visdažādākās metodes. Un iespēja izvēlēties pat no 4 stipruma līmeņiem ļauj katru reizi iegādāties kaut ko, kas atbilst tieši jūsu matu tipam un individuālajām vajadzībām.

Produktā izmantots KER-HA komplekss, inovatīva tehnoloģija, kas nodrošina optimālus krāsas rezultātus un palīdz rūpēties par matiem. Šī Revlonissimo Colorsmetique kompleksā oksidējošā sastāvdaļa ļauj viegli izveidot reālistisku un noturīgu matu krāsu. Bet tajā pašā laikā šis komplekss stiprina, noblīvē un aizsargā matus no iekšpuses. Rezultātā mati pēc katras procedūras kļūst stipri, mīksti un spīdīgi.

Galvenās produkta īpašības:

  • piešķir matu krāsai spilgtumu;
  • garantē sirmo matiņu pārklājumu līdz pat 100%;
  • nodrošina vienmērīgu sadalījumu uz matiem;
  • ir viegli sajaucama formula;
  • uzlabots matu stāvoklis pēc katras krāsošanas;
  • uzklāšanas laikā nepil un nenotek;
  • stiprina un aizsargā matus.

Revlon Revlonissimo Colorsmetique oksidējošā emulsija garantē precīzu un intensīvu krāsu sadalījumu. Sastāva sastāvdaļas rūpīgi baro un aizsargā matus no bojājumiem.

Jūs varat izvēlēties no 3%, 6%, 9% un 12% stiprības oksidētājiem.

Norādījumi līdzekļa stipruma izvēlei:

  • 3% - dabīgu, krāsotu matu krāsošanai, bet neiesaka ķīmiski lokotiem matiem. Instruments vislabāk piemērots krāsošanai ar tādu pašu toni, 1 toni gaišāku vai 1 toni tumšāku. Nav piemērots sirmiem matiem.
  • 6% - dabīgiem, krāsotiem matiem, arī ar sirmiem matiem. Instrumentu var izmantot krāsošanai vienā tonī vai gaišināšanai/tumšināšanai par 1-2 toņiem. Īpaši piemērots rozā toņos.
  • 9% - piemērots sirmiem matiem. Produkts padara matus gaišākus vai tumšākus par 2-3 toņiem. Ieteicams matu balināšanai.
  • 12% - īpaši spēcīga oksidējoša emulsija, piemērota bieziem, spēcīgiem matiem. Instruments ārkārtīgi izgaismo vai padara matus tumšākus par 4-5 toņiem. Agresīvi ietekmē matu struktūru.

Tikai profesionālai lietošanai.

Lietošana: samaisiet oksidējošo emulsiju ar matu krāsu proporcijā, kas norādīta uz matu krāsas iepakojuma. Uzklājiet maisījumu uz sausiem matiem, noturiet norādīto laiku un izskalojiet ar lielu ūdens daudzumu.

Aqua/Water/Eau, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Acrylates/Steareth-20 Itaconate Copolymer, Ceteareth-23, Ceteareth-60, Cetyl Alcohol, Phosphoric Acid, Sodium Stannate, Tetrasodium Etidronate, Methylparaben

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Lietošana: samaisiet oksidējošo emulsiju ar matu krāsu proporcijā, kas norādīta uz matu krāsas iepakojuma. Uzklājiet maisījumu uz sausiem matiem, noturiet norādīto laiku un izskalojiet ar lielu ūdens daudzumu.

Produkts ir paredzēts personām, kas vecākas par 16 gadiem. Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet instrukcijas. Alerģijas tests jāveic 48 stundas pirms produkta lietošanas. Pagaidu melnās hennas tetovējumi var palielināt alerģijas risku.Nelietojiet šo produktu: skropstu vai uzacu krāsošanai; ja galvas āda ir jutīga vai bojāta; ja uz sejas ir izsitumi; ja pēc iepriekšējas krāsošanas Jums ir bijušas alerģiskas reakcijas. Izvairieties no saskares ar acīm! Ja līdzeklis nokļūst acīs, izskalojiet ar siltu ūdeni! Lietojiet aizsargcimdus. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Revlon Revlonissimo Ker-Ha Creme Peroxide oksidācijas emulsija

Revlon Revlonissimo Ker-Ha Creme Peroxide oksidācijas emulsija

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.