Silcare Quin Keratin + Vitamins izsmidzināms kondicionieris

Silcare Quin Keratin + Vitamins izsmidzināms kondicionieris Skatīt lielāku

Silcare Quin Keratin + Vitamins izsmidzināms kondicionieris

Produkta ID: 43980
 4.5/5
Komentāri: 15
Prekės ID: 43980
Komentāri: 15

4,99 €

Produkta ID: 43980
 4.5/5
Komentāri: 15
Prekės ID: 43980
Komentāri: 15

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 200 ml.
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Funkcijas Mitrināšanai, barošanai, stiprināšanai, atjaunošanai/barošanai, padara matus vieglāk savaldāmus, atvieglo matu ķemmēšanu, novērš matu elektrizēšanos, atjauno vitalitāti, novērš sausuma sajūtu, kopj, mirdzumam, piešķir veselīgu spīdumu, piešķir veselīgu spīdumu, nodrošina elastību, nodrošina elastību, mīkstināšanai, nogludina, izlīdzinošs, nepadara smagnējus, aizsargā, aizsargā no mehāniskiem bojājumiem, aizsargā pret apkārtējās vides kaitīgo iedarbību
Produkta tips Kondicionieris, Izsmidzināms līdzeklis, Izsmidzināms līdzeklis, Izsmidzināms
Matu stāvoklis/tips Sausiem matiem, Nedzīviem matiem, Bojātiem matiem, Trausliem matiem, Visiem matu tipiem
Matu krāsa Visiem toņiem
Ķermeņa zona Matiem
Īpašības Ar Keratīnu, Ar Biotīnu, Ar Retinolu, Ar Pantenolu, Ar Vitamīniem, Par A vitamīnu, Ar vitamīnu B8, Ar vitamīnu E , Ar E vitamīnu, Ar Mitrinošām Sastāvdaļām

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Silcare Quin Keratin + Vitamins izsmidzināmais kondicionieris mitrina, baro un atjauno matus, sniedzot tiem izcilu kopšanu.

Produkts ļauj pareizi kopt sausus, trauslus un bojātus matus. Tā kā Silcare Keratin Quin + Vitamins spreja formula ir papildināta ar rūpīgi atlasītiem komponentiem, tas palīdz redzami atjaunot matus. Sastāvā esošais keratīns dziļi iesūcas matos un aizsargā to struktūru no bojājumiem. Rezultātā mati kļūst stiprāki, vieglāk ķemmējami un kopjami. Pantenols un vitamīni A, E, B8 un H sastāvā mitrina un baro matus. Tas palīdz atjaunot to burvīgo spīdumu, elastību un tvirtumu.

Silcare Quin Keratin + Vitamins kondicionieris apvieno efektīvu aktīvo komponentu spēku. Tāpēc, regulāri lietojot produktu, mati kļūst izturīgāki pret bojājumiem, iegūst lielāku spēku un mīkstumu. Šis produkts nodrošina lielāku izturību gan pret mehāniskiem, gan termiskiem bojājumiem. Rezultātā Silcare Keratin Quin + Vitamins matu sprejs ne tikai atdzīvina matus, bet arī palīdz novērst iespējamos bojājumus nākotnē. Produkta patīkamā smarža padara ikdienas matu kopšanu par patiesu baudu.

Galvenās produkta īpašības:

  • nodrošina matus ar barības vielām;
  • atjauno matu optimālo mitruma līdzsvaru;
  • atjauno veselīgu un dzīvīgu matu izskatu;
  • piešķir dzīslām elastību un gludumu;
  • atjauno matu veselīgu spīdumu;
  • nenoslogo matus;
  • papildina smalks aromāts.

Silcare Quin Hair Keratin with Vitamins kondicionieris intensīvi baro un kopj jebkura veida matus. Tāpēc šis produkts atjauno veselīgu izskatu pat novājinātām, sausām vai bojātām matu šķipsnām.

Kā lietot: pirms lietošanas sakratiet. Izsmidziniet produktu mitros vai sausos matos un ļaujiet iesūkties. Nav nepieciešams skalot ar ūdeni.

Aqua, Alcohol, Cocamidopropyl Betaine, Hydrolyzed Keratin (hydrolizowana keratyna), Polysorbate-20, Phenoxyethanol, Panthenol (pantenol), PEG-20 Castor Oil, Propylene Glycol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Calcium Pantothenate (pantotanian wapnia), Inositol (inozytol), Biotin (biotyna), Retinol (retinol), Tocopheryl Acetate (octan tokoferylu), Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Glyceryl Arachidonate, Parfum, CI 15850, Limonene, Linalool, Hexyl Cinnamal.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā lietot: pirms lietošanas sakratiet. Izsmidziniet produktu mitros vai sausos matos un ļaujiet iesūkties. Nav nepieciešams skalot ar ūdeni.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Kondicionieris
Izsmidzināms
Izsmidzināms līdzeklis

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Silcare Quin Keratin + Vitamins izsmidzināms kondicionieris

Silcare Quin Keratin + Vitamins izsmidzināms kondicionieris

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.