Gucci Guilty Absolute Pour Homme EDP smaržas vīriešiem

Nemokamas siuntimas Gucci Guilty Absolute Pour Homme EDP smaržas vīriešiem Skatīt lielāku

Gucci Guilty Absolute Pour Homme EDP smaržas vīriešiem

Produkta ID: 21780
 5/5
Komentāri: 8
Prekės ID: 21780
Komentāri: 8

63,99 €

Produkta ID: 21780
 5/5
Komentāri: 8
Prekės ID: 21780
Komentāri: 8

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 8 ml., 50 ml., 90 ml., 150 ml.
Dzimums Vīriešiem
Koncentrācija EDP
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Produkta tips Smaržas
Smarža Dzintars - koks
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Augšējās notis Āda
Vidējās notis Pačūlija, Ciprese
Apakšējās notis Koksnes notis, Vetīvers

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Gucci smaržas vīriešiem- ir unikāla, grezna elegance, brīvība un dinamiski aromāti, kas atspoguļo mūsdienīgu personību, uzticīgu klasiskām vērtībām, bet tajā pašā laikā atvērtas inovatīvām idejām. Gucci smaržas - ir aromāti, kas smaržo pēc patīkama svaiguma, smalkas un siltas koksnes vai garšvielām un atspoguļo nerimstošo tiekšanos pēc brīvības, pašizpausmes, elegances un unikalitātes, ko dzīvo pasaulīgais un izsmalcinātais Gucci vīrietis, kurš vēlas no dzīves maksimumu un zina, ka viņš var to sasniegt.


Gucci Guilty Absolute Pour Homme vīriešu smaržas- ir moderns, seksīgs aromāts, kas pilns ar sausu tumsu un nomācošu skarbumu, radīts, lai uzsvērtu spēcīgas, stingras un vīrišķīgas, ar enerģiju pulsējošas personības raksturu. Aromāts, kurā savijas koka un ādas notis, iemieso brīvu, novatorisku un emancipētu vīrieti, kurš ir pārliecināts par sevi, lauž mūsdienu attieksmi, intrigas un kam piemīt neapdomīgi unikāls spēks. Gucci Guilty Absolute Pour Homme smaržas neapšaubāmi ir radītas vīrietim, kura unikālais izpausmes veids un atbrīvotā seksualitāte, kas dod viņam iespēju drosmīgi definēt savu vīrišķību.


Aromāts atveras ar spēcīgiem, piesātinātiem, tumšiem un dūmakainiem ādas akordiem, kas aizrauj sajūtas jau no pirmās sekundes un rada spēcīga, neatkarīga vīrieša tēlu. Gucci Guilty Absolute Pour Homme sirdī jūtamas izteiksmīgas, sausas un piezemētas cipreses notis, kuras papildina koksnes notis un saplūst harmoniskā veselumā ar pačūlijas atbalsīm. Visbeidzot, aromātu vainago bagātīgas, sausas siltas koksnes notis un smaržīgā zelta vetīvera zemes akordi.

Gucci Guilty Absolute Pour Homme smarža - ir raupjš, īpaši sauss un koksnes aromāts drosmīgam, nobriedušam un pašpārliecinātam vīrietim, kurš novērtē savu individualitāti, neatkarību, bauda savu kompāniju un nemēģina nevienam izpatikt, tāpēc vienmēr paliek uzticīgs sev un citiem.

Smaržu koncentrācija:
EDC (Eau de cologne) - odekolons
EDT (Eau de toilette) - tualetes ūdens
EDP (Eau de parfum) - parfimērijas ūdens
PP (Pure parfum) - koncentrētas smaržas

Alcohol Denat., Water, Fragrance, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bht, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Hydroxycitronellal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Citronellol, Eugenol, Cinnamyl Alcohol, Ci 60730 (Ext. Violet 2), Ci 15985 (Yellow 6), Ci 19140 (Yellow 5), Ci 14700 (Red 4).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Smaržas

Brīdinājums: Tikai ārīgai lietošanai. Izvairieties no saskares ar acīm. Nelietot, ja ir individuāla nepanesība pret kādu no sastāvdaļām vai uz bojātas ādas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Gucci Guilty Absolute Pour Homme EDP smaržas vīriešiem

Gucci Guilty Absolute Pour Homme EDP smaržas vīriešiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.