Lancome Best Fragrances Mini miniatūru komplekts sievietēm

Nemokamas siuntimas Lancome Best Fragrances Mini miniatūru komplekts sievietēm Skatīt lielāku

Lancome Best Fragrances Mini miniatūru komplekts sievietēm

Produkta ID: 58080
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 58080
Komentāri: 1

54,49 €

Produkta ID: 58080
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 58080
Komentāri: 1

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums 1 gab., Komplekts
Dzimums Sievietēm
Koncentrācija EDP
Iepakojums (-i) Komplekts
Produkta tips Smaržas
Ādas stāvoklis/tips Visiem ādas tipiem
Ķermeņa zona Visam ķermenim

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Lancome sieviešu smaržas izstaro eleganci, izsmalcinātību un ikonisku, uzmanību piesaistošu sievišķību. Dažādus Lancome aromātus var raksturot ar atsvaidzinoši saldām, spilgtām vai noslēpumaini bagātām notīm, taču tās visas ir radītas, lai vislabāk atspoguļotu mūsdienu sievietes valdzinošo pievilcību, radītu mūžīgas elegances un suģestējoša jutekliskuma efektu.

Komplektā ietilpst:.

Lancome Idole EDP 5 ml.
Lancome La Vie Est Belle EDP 4 ml.
Lancome Tresor EDP 7,5 ml.
Lancome Miracle EDP 5 ml.


Lancome Idole ir aromāts spēcīgām, modernām, izsmalcinātām sievietēm, kuras uzdrīkstas sapņot, pārkāpt noteiktos standartus un darīt to, kas viņām patiešām sagādā laimi. Šis burvīgais, rozā nokrāsas aromāts ir paredzēts novatoriskām, modernām sievietēm, kuras nebaidās uzņemties vadību un nekad nemēģina izvēlēties vieglāko ceļu. Smaržīgo kompozīciju atklāj atsvaidzinoši salds bergamotes un sulīgo bumbieru duets, kas aromātam piešķir patīkamu kraukšķīgumu un zaļumu. Lancome Idole aromāta sirdī turku rozes un dadzis paceļ savas majestātiskās galvas, un to eleganci, un sievišķību smalki papildina jasmīna saldais pieskāriens. Apburošas un siltas muskusa notis un maigi, saldie vaniļas pieskārieni piepilda šo smaržīgo ziedu buķeti, vainago visu sievišķo aromātu.

Lancome La Vie Est Belle smaržas sievietēm ir aromāts, kas atklāj, cik skaista patiesībā ir dzīve. Šis smalkais, gardēžu un elegantais aromāts aicina no jauna paskatīties uz apbrīnojamo esības varenību, izbaudīt katru dzīves piedāvāto mirkli un spēt pamanīt tīro skaistumu vienkāršās lietās vai pat sīkumos. Smaids, maigs pieskāriens vai pat nesteidzīga pastaiga pa saules apspīdētu puķu dārzu – tās ir lietas, kas piepilda dzīvi ar skaistumu un harmoniju, sniedz nebeidzamu prieku un sniedz lielisku noskaņojumu. Saldais un elegantais aromāts plosās ar upeņu raksturīgām, asām un augļu akordām, ko papildina salds un sulīgs bumbieris.Aromāta sirdī krēmveida un zemes īrisa nokrāsas ieskauj jasmīna un apelsīnu ziedi, kas piepildīti ar saldu svaigumu un patīkami sievišķīgu maigumu. Aromātisko kompozīciju noslēdz maigās un smaržīgās vaniļas, smaržīgo tonga pupiņu notis, kas pārplūst ar salda greznuma nokrāsu, sapņaini sajaucoties ar gardām pralinē konfektēm un intensīviem pačūlijas akordiem.

Lancome Tresor ir ļoti sievišķīgs aromāts. Svaiguma un ziedu kombinācija apņem jūs jutekliskumā un aromātiskā gaišo krāsu paletē. Ieskatoties tuvāk, jūs pamanīsiet lēnām izvēršas un saglabājas maigāku aromātisko augļu un saldumu nokrāsu vērtība. Aromāts sevī slēpj nomierinošas, vieglas un tajā pašā laikā eksotiskas sajūtas. Austrumu ziedu aromāta kompozīcija izpaužas augšējās notīs caur ziediem un ogām - rozēm un upenēm. Lancome Tresor sirds sastāv no eļļas un magnolijas, kuras pamatā ir vaniļas un sandalkoka pikantās, koksnes notis.

Lancome Miracle ir enerģisks, dzīvīgs un maigs aromāts. Šķiet, tas piešķir jēgu atziņai, ka katra diena, minūte vai sekunde ir kā brīnums, kas jāizbauda maksimāli. Tas atspoguļo neierobežotas iespējas, kas uzbudina sajūtas, pārplūst ar saulainu un dzīvinošu enerģiju, pulsē ķermeņa iekšienē un nerimstoši virzās uz priekšu. Noskaņas aromāts uzplaukst ar pikantiem svaigiem frēziju ziediem, kuru maigos pieskārienus papildina dinamiskas tropu ličijas šļakatas. Aromāta sirdi veidojošās notis sastāv no bagātīgā rasas lāsēs peldēto magnoliju svaiguma, jasmīna salduma un piparu, ingvera un sulīgā mandarīna akordiem, kas papildina šo aromātisko balto ziedu duetu, iegremdējot pārdzīvojumā pilnu ar smalku dziļumu un harmoniju. Visbeidzot, Miracle smaržu aromātu papildina smaržīgais jasmīns, sausā siltā dzintara un muskusa notis, kas papildina šo juteklisko kombināciju.

Komplekta iepakojuma dizains un komplekta sastāvdaļu iepakojums un piederumi (dušas želejas, losjoni utt.) tiek pastāvīgi atjaunināti un var atšķirties no attēlā redzamā.

Smaržu koncentrācija:
EDC (Eau de cologne) - odekolons
EDT (Eau de toilette) - tualetes ūdens
EDP (Eau de parfum) - parfimērijas ūdens
PP (Pure parfum) - koncentrētas smaržas

Idole: Alcohol, Parfum / Fragrance, Aqua / Water / Eau, Methyl Anthranilate, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ci 14700 / Red 4, Ci 60730 / Ext. Violet 2, Linalool, Geraniol, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Methyl-2-Octynoate, Coumarin, Farnesol, Limonene, Hydroxycitronellal, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate. La Vie Est Belle: ALCOHOL DENAT. , PARFUM / FRAGRANCE , AQUA / WATER , ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE , ETHYLHEXYL SALICYLATE , BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE , BHT , LINALOOL , GERANIOL , ALPHA-ISOMETHYL IONONE , LIMONENE , CITRAL , CITRONELLOL Miracle: alcohol, parfum (fragrance), aqua/water, linalool, geraniol, isoeugenol, cinnamyl alcohol, limonene, hydroxycitronellal, citral, citronellol, ethylhexyl methoxycinnamate, ethylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, benzyl benzoate, benzyl salicylate, bht, benzyl alcohol, ci 14700/red 4, ci 15510/orange 4, ci 17200/red 33, ci 19140/yellow 5, alpha-isomethyl ionone, hexyl cinnamal.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Smaržas

Brīdinājums: Tikai ārīgai lietošanai. Izvairieties no saskares ar acīm. Nelietot, ja ir individuāla nepanesība pret kādu no sastāvdaļām vai uz bojātas ādas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Lancome Best Fragrances Mini miniatūru komplekts sievietēm

Lancome Best Fragrances Mini miniatūru komplekts sievietēm

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.