Lanvin Arpege EDP smaržas sievietēm

Lanvin Arpege EDP smaržas sievietēm Skatīt lielāku

Lanvin Arpege EDP smaržas sievietēm

Produkta ID: 20024
 4.7/5
Komentāri: 16
Prekės ID: 20024
Komentāri: 16

21,99 €

Produkta ID: 20024
 4.7/5
Komentāri: 16
Prekės ID: 20024
Komentāri: 16

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 50 ml., 100 ml.
Dzimums Sievietēm
Koncentrācija EDP
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Produkta tips Smaržas
Smarža Ziedi - Aldehīds, Ziedi - Aldehīds
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Augšējās notis Maijpuķīte, Neroli, Sausserdis, Persiks, Bergamots, Aldehīdi
Vidējās notis Skalbes (Iris), Maijpuķīte, Lilija, Roze, Pelargonija, Aromātiskā Kananga (Ylang-ylang), Jasmīns, Koriandrs, Kamēlija
Apakšējās notis Vaniļa, Muskuss, Muskuss, Vetīvers, Vetīvers, Sandalkoks, Pačūlija, Pačūlija, Dzintars, Benzoīns

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Lanvin Arpege smaržas sievietēm - ir aromāts, kas tver burvīgo greznības, tumsas un mājīga maiguma mirdzumu. Tās noslēpumainajam un intriģējošajam šarmam piemīt viegls saldums un tas rada svētu atmosfēru pret katru īpašu sievieti. Tādējādi šis uzmanību piesaistošais aromāts rada mūžīgas elegances sajūtu un aizved jūs pie patīkamām atmiņām.

Burvīgais un jutekliskais aromāts aicina sajust valdzinošo siltuma un izsmalcinātības atmosfēru. Tas mirdz ar klasisku skaistumu, atklājot sievišķības izsmalcināto un grezno būtību. Aromāta Lanvin Arpège īpašniece pārliecinoši soļo pa dzīvi un piesaista ikviena satiktā uzmanību. Tāpēc gan svinīgā dzīrē, gan klusu vakaru pavadot draugu lokā, viņa aizrauj ar savu smalko spēku un eleganci.

Smaržīgā kompozīcija sākas ar sarežģītu nošu kombināciju. Sākumā jūtama bagātīga un tīra aldehīdu elpa. To augļos nogatavojas saldie persiki un elegantās bergamotes. Aromāta augļu raksturu papildina sausserža, bergamotes un neroli ziedu akordi, kas aptver burvīgu ziedu melodiju. Arpege Lanvin aromāta sirdī uzzied bagātīga rožu, jasmīna un maijpuķīšu buķete. Šos ziedus mīkstina smaržīgo kanangu un kamēliju siltums. Smaržīgo ziedu simfoniju papildina īrisi, pelargonijas un lilijas, kas rotātas ar pikantām koriandra sēklām. Lanvin Arpege pabeidz aromātu ar smaržīgām zelta vetīvera, pačūlijas, sandalkoka un muskusa notīm. Un to samtainais dziļums ir piepildīts ar vaniļu, benzoīnu un dzintara siltumu.

Tas ir aromāts, kas kļūst par aicinājumu iegremdēties mūžīgas elegances pilnā pasaulē. Lai dotos tur, kur katrs mirklis ir tīts grācijas un noslēpumaina šarma plīvurā. Lanvin Arpege smaržas ir vairāk nekā smaržas. Tie ir mūžīgā skaistuma un izsmalcinātās sievišķības svētki.

Aromāts ir ievietots greznā melnā pudelē, kas dekorēta ar zelta detaļām. Un tās centrā - māte un meita, sadevušās rokās. Lanvin Arpege smaržas unikāli atspoguļo viņu unikālās attiecības.

Smaržu koncentrācija:
EDC (Eau de cologne) - odekolons
EDT (Eau de toilette) - tualetes ūdens
EDP (Eau de parfum) - parfimērijas ūdens
PP (Pure parfum) - koncentrētas smaržas

Alcohol denat, Aqua/Water/Eau, Parfum/Fragrance, Limonene, Ethylhexyl Salicylate, Cinnamal, Citric Acid, Geraniol, Alpha- Isomethyl Ionone, Linalool, Eugenol, Isoeugenol, Alpha-Isometyl Ionone, Hydroxycitronellal

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Smaržas

Brīdinājums: Tikai ārīgai lietošanai. Izvairieties no saskares ar acīm. Nelietot, ja ir individuāla nepanesība pret kādu no sastāvdaļām vai uz bojātas ādas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Lanvin Arpege EDP smaržas sievietēm

Lanvin Arpege EDP smaržas sievietēm

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.