Molinard Vanille Fruitee EDP smaržas sievietēm un vīriešiem

Bezmaksas sūtīšana uz pakomātu Molinard Vanille Fruitee EDP smaržas sievietēm un vīriešiem Skatīt lielāku

Molinard Vanille Fruitee EDP smaržas sievietēm un vīriešiem

Produkta ID: 30880
 4.9/5
Komentāri: 10
Prekės ID: 30880
Komentāri: 10

41,99 €

Produkta ID: 30880
 4.9/5
Komentāri: 10
Prekės ID: 30880
Komentāri: 10

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 30 ml., 75 ml.
Dzimums Sievietēm, Vīriešiem
Koncentrācija EDP
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Produkta tips Smaržas
Smarža Ziedi - Augļi, Ziedi - Augļi, Ziedi - Augļi
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Augšējās notis Karamele, Vaniļa, Baltais persiks
Vidējās notis Aromātiskā Kananga (Ylang-ylang), Jasmīns, Orhideja
Apakšējās notis Osmants, Vīnogas, Etrogs

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Molinard Vanille Fruitee smaržas - ir svaigs augļu un ziedu aromāts, kas apvij sajūtas ar gardēžu gludumu. Tās krēmīgais un atsvaidzinošais raksturs aicina atpūsties un izbaudīt katru dzīves mirkli. Tāpēc vīriešiem un sievietēm piemērotais Vanille Fruitee aromāts piešķir ikdienai vēl vairāk krāsu.

Aromāta atsvaidzinoši saldais un gardēžu raksturs pārplūst ar sabalansētu siltumu un jutekliskumu. Ar katru pieskārienu tas ieintriģē vairāk un atstāj svaiguma, komforta un vilinājuma pēdas. Tāpēc Molinard Vanille Fruitee smaržas piešķir tās īpašniekam pārliecinošu drosmi, eleganci un pievilcību.

Klasikas un mūsdienīga rotaļīguma pilns aromāts atveras ar sulīgu persiku notīm. Viņu atsvaidzinošo noskaņojumu sedz biezas karameles glāsti un sildoša vaniļa. Vanille Fruitee Molinard aromāta sirdī dominē bagātīga ziedu buķete, kas radīta no smaržīgām kanangām, jasmīna un maģiskiem orhideju ziediem. Visbeidzot jūtams smaržu juteklisks krēmīgums, kurā kūst vīnogu un citronu akordi.

Molinard Vanille Fruitee smaržas rada grezna miera noskaņu. Ikviens, kurš atrodas šī aromāta apskāvienos, ir aicināts izbaudīt klusumu, juteklisko komfortu un aizraujošo pasaules skaistumu. Gaiss pēkšņi kļūst salds ar gatavu augļu un sulīgu ziedošu ziedu pārpilnību. Un to aromātā slēptais siltums un saldums, šķiet, iespiežas līdz pašiem dvēseles dziļumiem. Tāpēc katrs šī uzburošā aromāta dvesiņš kļūst par iespēju izjust tīru svētlaimi.

Molinard Vanille Fruitee smarža atgādina gatavu, mutē kūstošu augļu un gardēžu gardumu mākoni. Šo nošu krēmīgais un biezais raksturs ir reibinošs un liek aizmirst visu, kas pastāv ap tevi. Un aromāta izsmalcinātais gludums un jutekliskais raksturs izraisa milzīgu atkarību.

Vanille Fruitee Molinard smaržas - ir aromāts, kas liek noticēt, ka sapņi var kļūt par realitāti. Vissvarīgākais ir tam stingri ticēt un drosmīgi pēc tā tiekties.

Smaržu koncentrācija:
EDC (Eau de cologne) - odekolons
EDT (Eau de toilette) - tualetes ūdens
EDP (Eau de parfum) - parfimērijas ūdens
PP (Pure parfum) - koncentrētas smaržas

ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL ALCOHOL, ANISE ALCOHOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HYDROXYCITRONELLAL, BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, HEXYL CINNAMAL, GERANIOL, CITRONELLOL, LIMONENE, BENZYL BENZOATE, ISOEUGENOL, LINALOOL, EUGENOL, CITRAL, COUMARIN, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL CINNAMATE

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Smaržas

Brīdinājums: Tikai ārīgai lietošanai. Izvairieties no saskares ar acīm. Nelietot, ja ir individuāla nepanesība pret kādu no sastāvdaļām vai uz bojātas ādas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Molinard Vanille Fruitee EDP smaržas sievietēm un vīriešiem

Molinard Vanille Fruitee EDP smaržas sievietēm un vīriešiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.