Narciso Rodriguez Pure Musc for Her EDP smaržas sievietēm

Nemokamas siuntimas Narciso Rodriguez Pure Musc for Her EDP smaržas sievietēm Skatīt lielāku

Narciso Rodriguez Pure Musc for Her EDP smaržas sievietēm

Produkta ID: 37423
 4.9/5
Komentāri: 20
Prekės ID: 37423
Komentāri: 20

72,99 €

Produkta ID: 37423
 4.9/5
Komentāri: 20
Prekės ID: 37423
Komentāri: 20

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 7 ml., 30 ml., 50 ml., 100 ml., 150 ml.
Dzimums Sievietēm
Koncentrācija EDP
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Produkta tips Smaržas
Smarža Ziedi - Koksne (Muskuss), Ziedi - Koksne (Muskuss), Ziedi - Koksne, Muskuss
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Augšējās notis Muskuss
Vidējās notis Ziedi
Apakšējās notis Kašmerāns

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Elegance ir redzama. Tīra atkarība. Un pavedinošs jutekliskums. Jā, Narciso Rodriguez Pure Musc For Her sieviešu smaržas ir kaislīgs un provokatīvs tīrības jēdziens. Tīrs, intensīvs un juteklisks aromāts atbrīvo aizraujošas un apburošas sajūtas. Tas izstaro tīrību, vieglumu un ļauj atklāties sievišķajam skaistumam.

Izteiksmīgais Pure Musc Narciso Rodriguez aromāts aicina iegremdēties juteklības smalkajos slazdos un izbaudīt tā maigās manipulācijas. Šis aromāts sniedz pašapziņu un liecina par sievietes brīvību, kura izvēlējās šo aromātu. Tāpēc tas ir paredzēts drosmīgai, uzmanību piesaistošai un īpašai maģiskai personībai. Tādu, kas saskata dabiskuma, minimālisma un vienkāršas, klasiskas iedvesmotas pieredzes nozīmi.

Narciso Rodriguez For Her Pure Musc aromāta sākumu iezīmē vilinošs un juteklisks muskusa čuksts. Tās maigās, tomēr pārliecinošās un dzīvnieciskās pēdas ļauj sajust smaržas majestātisko būtību. Ziedu akordi, kas izceļas aromāta sirdī, piešķir kompozīcijai dzīvīgumu un sievišķīgu eleganci. Un kašmira nianses, kas papildina Narciso Rodriguez Pure Musc aromātu kompozīciju, beidzot valdzina ar krēmveida komfortu un maigumu.

Smaržas tīrais, intīmais un patīkami pavedinošais raksturs pārtop maigas, mīlošas un jutekliskas sievietes tēlā. No pirmās tikšanās ar Narciso Rodriguez Pure Musc For Her smaržām aromāts sāk radīt maigu, bet unikālu viņas stāstu. Tas ir kā kluss, bet spilgts stāsts par gaismas jēdzienu, izsmalcinātu siltumu un patiesu sievišķību.

Līdzsvarotā notu kombinācija atraisa aromāta spēcīgo, izsmalcināto un pavedinošo raksturu. Tas ir aromāts, kas pārpludina dvēseli ar prieka šļakatām un sniedz tīru eiforijas sajūtu. Pure Musc Narciso Rodriguez smaržas sievietēm - ir mājīgu un komfortablu mirkļu simbols, smalki izceļot tās īpašnieces skaistumu.

Pudeles baltā virsma simbolizē tīrību, vieglumu un klasisku pieeju stilam. Un bagātīgi, melni elementi uzsver aromāta eleganto raksturu.

Smaržu koncentrācija:
EDC (Eau de cologne) - odekolons
EDT (Eau de toilette) - tualetes ūdens
EDP (Eau de parfum) - parfimērijas ūdens
PP (Pure parfum) - koncentrētas smaržas

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, CINNAMYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, LIMONENE, ISOEUGENOL, BHT, BENZYL BENZOATE, FARNESOL.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Smaržas

Brīdinājums: Tikai ārīgai lietošanai. Izvairieties no saskares ar acīm. Nelietot, ja ir individuāla nepanesība pret kādu no sastāvdaļām vai uz bojātas ādas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Narciso Rodriguez Pure Musc for Her EDP smaržas sievietēm

Narciso Rodriguez Pure Musc for Her EDP smaržas sievietēm

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.