Prada Luna Rossa Carbon EDT smaržas vīriešiem

Prada Luna Rossa Carbon EDT smaržas vīriešiem Skatīt lielāku

Prada Luna Rossa Carbon EDT smaržas vīriešiem

Produkta ID: 23634
 4.9/5
Komentāri: 9
Prekės ID: 23634
Komentāri: 9

12,49 €

  • Infomēt mani, kad pieejama

Produkta ID: 23634
 4.9/5
Komentāri: 9
Prekės ID: 23634
Komentāri: 9

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 9 ml., 50 ml., 100 ml., 150 ml.
Dzimums Vīriešiem
Koncentrācija EDT
Iepakojums (-i) Standarta iepakojums
Produkta tips Smaržas
Smarža Aromāts - Fužera, Aromāts - Fužera , Aromāts - Fužera
Ķermeņa zona Visam ķermenim
Augšējās notis Bergamots, Pipari
Vidējās notis Lavanda, Metāla notis, Akmeņogles, Zemes notis, Ūdens notis
Apakšējās notis Pačūlija, Pačūlija, Ambroksāns, Ambroksīds

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

Prada Luna Rossa Carbon smaržas iemieso tumšo akmeņu spēku, asu garšvielu uzliesmojumu un bagātīgu, minerālu svaigumu pilnu gaisu. Unikālā augu ekstraktu un sintētisko materiālu sintēze šajā aromātā atbrīvo negaidītas sajūtas un emocijas, kas ir pilnas ar intensīvu, tomēr maigu gludumu. Dzīvespriecīgais, bagātīgais un gludais aromāts kļūst par izsmalcinātas elegances un mūsdienu klasikas izpausmi, kas piesaistīs ikviena vīrišķīgu šarmu izstarojoša kunga uzmanību.

Prada Luna Rossa Carbon - ir novatoriska fužēra tipa smaržu interpretācija, kurā savijas metālisks vēsums, maigs pikantums un koksnes, sildošas notis. To spēcīgā, gludā un intriģējošā smarža pārņem ķermeni ar intensīvu, taču vienmērīgu melodiju, kas rada neizskaidrojamu pievilcību.

Aromāta kompozīcija sākas ar Itālijas saules un karstuma ieskautu bergamotes dvesmu, kam pikantumu piešķir malti melnie pipari. Šī dueta uzmundrinošo pikantumu Prada Luna Rossa Carbon aromāta sirdī mīkstina vieglā vēja pūstā lavanda, kas piešķir tai gludu maigumu un tīrību. To nomierinošo atbalsi pavada notis, kas atveido metāla vēsumu, uz kuru plūst tumšie ogļu un augsnes akordi. Slapjo, minerālo nokrāsu vēl vairāk pastiprina ūdens notis, kas papildina kompozīciju. Visbeidzot, siltais un sausais ambroksāns aptver pačūlijas zemes notis, lai piešķirtu visai kompozīcijai juteklisku izsmalcinātību.

Uzmundrinošs vējiņš, nomierinošs zaļums, kas slēpj mitro zemi un majestātiskie piekrastes akmeņi – tas viss iekļaujas Prada Luna Rossa Carbon aromātā. Harmoniskais kontrasts starp entuziasma pilno tīrību un koksnes sildošo dziļumu ļauj sajust smaržas valdzinošo raksturu ar tās izsmalcināto, bet sportisko svaigumu.

Vai jūs pērkat šīs smaržas pirmo reizi? Tad ne tikai izcilais aromāts, bet arī Prada Carbon pievilcīgā cena var kļūt par stimulu apsvērt lielākas ietilpības pudeles iegādi.

 

 

Smaržu koncentrācija:
EDC (Eau de cologne) - odekolons
EDT (Eau de toilette) - tualetes ūdens
EDP (Eau de parfum) - parfimērijas ūdens
PP (Pure parfum) - koncentrētas smaržas

Alcohol Denat., Water, Fragrance, Limonene, Linalool, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Coumarin, Citronellol, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Geraniol, Citral, Ci 60730 (Ext. Violet 2).

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Smaržas

Brīdinājums: Tikai ārīgai lietošanai. Izvairieties no saskares ar acīm. Nelietot, ja ir individuāla nepanesība pret kādu no sastāvdaļām vai uz bojātas ādas.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Prada Luna Rossa Carbon EDT smaržas vīriešiem

Prada Luna Rossa Carbon EDT smaržas vīriešiem

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.