Rituals The Ritual Of Sakura komplekts (290 g. aromātiskā svece + 250 ml. mājas aromāts ar kociņiem)

Bezmaksas sūtīšana uz pakomātu Rituals The Ritual Of Sakura komplekts (290 g. aromātiskā svece + 250 ml. mājas aromāts ar kociņiem) Skatīt lielāku

Rituals The Ritual Of Sakura komplekts (290 g. aromātiskā svece + 250 ml. mājas aromāts ar kociņiem)

Produkta ID: 75004
Prekės ID: 75004

37,99 €

Produkta ID: 75004
Prekės ID: 75004

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 5-10 darba dienas
Daudzums Komplekts, 1 gab.
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Noturīga, ilgtermiņa ietekme, atsvaidzinošs, atslābina , atsvaidzina, nomierinošs līdzeklis
Produkta tips Svece, Mājas smaržu kociņi, Gaisa atsvaidzinātāji
Smarža Aromāts - Ziedi
Augšējās notis Ķiršu ziedi, Rīsu piens

Piederumi

Preces apraksts

Ingredients

Lietošanas instrukcija

The Rituals The Ritual Of Sakura Gift Set ir lieliska dāvana draugam, ģimenes loceklim vai sevis palutināšanai.

Komplektā:

Rituals The Ritual of Sakura aromātiskā svece 290 g. Izgaismojiet savu ceļu uz jaunu sākumu ar šo grezno aromātisko sveci. Aromāts atveras ar atsvaidzinošu ķiršu ziedu un rīsu piena bāzi. Svece var degt līdz 50 stundām. Smarža izdala nomierinošu un siltu aromātu un piešķir jūsu mājai dabiskumu un stilu. Brīdinājums! Nekad neatstājiet degošas sveces bez uzraudzības. Vienmēr turiet sveces bērniem un mājdzīvniekiem nepieejamā vietā.

Rituals The Ritual Of Sakura mājas aromāts ar kociņiem 250 ml. Mājas smarža paveras ar rīsu piena un ķiršu ziedu aromātu. Tas ir dabisks un stilīgs veids, kā pievienot jūsu mājām vitalitāti un enerģiju. Smarža var saglabāties līdz trim mēnešiem. Saldais un krēmīgais aromāts ir lieliski piemērots lietošanai visā mājā, sākot no viesistabas līdz vannas istabai, virtuvei un tualetei. BRĪDINĀJUMS! Viegli uzliesmojoši tvaiki un šķidrums. Var izraisīt alerģisku ādas reakciju. Izraisa smagu acu kairinājumu. Ja nepieciešama ārsta konsultācija, paņemiet līdzi produkta iepakojumu vai tā etiķeti. Sargāt no bērniem. Sargāt no siltuma avotiem, karstām virsmām, dzirkstelēm, atklātas liesmas un citiem viegli uzliesmojošiem avotiem. Nesmēķējiet izstrādājuma tuvumā. Uzmanieties, lai produkts nenokļūtu vidē.

Komplekts sastāv no 290 g. aromātiskā svece + 250 ml. mājas aromāts ar kociņiem.

Komplekta iepakojuma un aksesuāru dizains un komplekta sastāvdaļas (dušas gēls, losjoni u.c.) tiek pastāvīgi atjaunināts, tāpēc var atšķirties no attelā redzamā.

Kā izmantot:

Svece: Novietojiet sveci uz karstumizturīgas virsmas. Neatstājiet degšanu ilgāk par četrām stundām. Nekad neļaujiet svecei pilnībā nodegt. Nekad neatstājiet degošu sveci bez uzraudzības vai viegli uzliesmojošu priekšmetu tuvumā. Glabāt bērniem un mājdzīvniekiem nepieejamā vietā.

Mājas aromāts: atveriet pudeli un ievietojiet kociņus. Novietojiet uz līdzenas virsmas, pārliecinoties, ka nekādi priekšmeti nepieskaras nūjām. Mainiet tās ik pēc 24 stundām, lai iegūtu intensīvāku aromātu.

Žvakė: (Z)-3,4,5,6,6-Pentamethylhept-3-en-2-One, Linalool, Isoeugenol. Namų kvapas: Pentamethylheptenone, Isoeugenol, Linalool.

Mainoties produkta dizainam, arī tā sastāvdaļas var tikt mainītas.

Ražotājs ir atbildīgs par iespējamām sastāva un sastāvdaļu izmaiņām. Iesakām pārbaudīt produkta sastāvu uz produkta iepakojuma.

Kā izmantot: Svece: Novietojiet sveci uz karstumizturīgas virsmas. Neatstājiet degšanu ilgāk par četrām stundām. Nekad neļaujiet svecei pilnībā nodegt. Nekad neatstājiet degošu sveci bez uzraudzības vai viegli uzliesmojošu priekšmetu tuvumā. Glabāt bērniem un mājdzīvniekiem nepieejamā vietā. Mājas aromāts: atveriet pudeli un ievietojiet kociņus. Novietojiet uz līdzenas virsmas, pārliecinoties, ka nekādi priekšmeti nepieskaras nūjām. Mainiet tās ik pēc 24 stundām, lai iegūtu intensīvāku aromātu.

Derīguma termiņš pēc atvēršanas:

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Rituals The Ritual Of Sakura komplekts (290 g. aromātiskā svece + 250 ml. mājas aromāts ar kociņiem)

Rituals The Ritual Of Sakura komplekts (290 g. aromātiskā svece + 250 ml. mājas aromāts ar kociņiem)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.