Yankee Candle Christmass Set sveču komplekts (4 x 49 g.)

Yankee Candle Christmass Set sveču komplekts (4 x 49 g.) Skatīt lielāku

Yankee Candle Christmass Set sveču komplekts (4 x 49 g.)

Produkta ID: 69999
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 69999
Komentāri: 1

15,99 €

Produkta ID: 69999
 5/5
Komentāri: 1
Prekės ID: 69999
Komentāri: 1

Pieejamie piegādes veidi

  • Unisend Pickup 2,29 €
  • Omniva pakomāts 2,49 €
  • DPD Pickup 2,69 €
  • Itella pakomāts 2,59 €
  • DPD 5,99 €

Datu lapa

Piegādes termiņš 1-3 darba dienas
Daudzums 1 gab., Komplekts
Iepakojums (-i) Komplekts
Funkcijas Noturīga, ilgtermiņa ietekme, atsvaidzina, neitralizē nepatīkamu aromātu
Produkta tips Svece
Īpašības Bez svina, Ar Sojas vasku, Ar Parafīnu

Piederumi

Preces apraksts

Uzdāviniet labāko dāvanu šajos Ziemassvētkos, izmantojot šo brīnišķīgo Yankee Candle Ziemassvētku dāvanu komplektu.

Komplekts ir iepakots skaistā sarkanā dāvanu kastītē, ko rotā skaistas ziemas meža ilustrācijas ar sudrabeglēm, kas atspīd naksnīgajās debesīs. Kastītes iekšpusē ir četras pa 49 g. katra sveces - Twinkling Lights, Christmas Eve, Warm Cashmere un Christmas Cookie. Sveces ar degšanas laiku aptuveni 10 stundas.

Komplektā ir četras sveces pa 49 g katra, kuras katras degšanas laiks ir līdz 10 stundām un ir iesmaržotas ar pašām svētku smaržām! Sveces ir pieejamas šādās smaržās:

  • Christmas Eve - šis brīnišķīgais aromāts atsauc atmiņā tradicionālos Ziemassvētkus, kas pavadīti kopā ar ģimeni un draugiem pie sildoša kamīna ar saldo plūmju un sezonas augļu kombināciju;
  • Twinkling Lights - jautrs aromāts ar mandeļu, jasmīna un dzintara notīm, satricinās svētku sezonu un radīs priecīgu atmosfēru jūsu mājās šajos Ziemassvētkos;
  • Warm Cashmere - juteklisks mīksta kašmira aromāts. Tas ir krēmīgs un grezns vaniļas, īrisa, ziedu, kašmira, ambras, sandalkoka un pačūlijas maisījums;
  • Christmas Cookie sveces aromāts liek tai smaržot, it kā jūs virtuvē ceptu Ziemassvētku cepumus! Šī svece apņem sajūtas sviestainu Ziemassvētku cepumu garšīgajā smaržā ar saldu vaniļas aromātu.

Skaisti pasniegts dāvanu komplekts noteikti ienesīs jūsu mājās ziemas sajūtu. Šī ir lieliska dāvana ikvienam, kas ir Yankee Candle cienītājs, neatkarīgi no tā, vai tā ir dzimšanas dienas, Ziemassvētku vai mājas iesildīšanās dāvana!

Lietošana: Novietojiet sveci uz karstumizturīgas virsmas. Neatstājiet degšanu ilgāk par četrām stundām. Nekad neļaujiet svecei pilnībā nodegt. Nekad neatstājiet degošu sveci bez uzraudzības vai viegli uzliesmojošu priekšmetu tuvumā. Glabāt bērniem un mājdzīvniekiem nepieejamā vietā. Ja svecei ir vairāk nekā viena daktis, ir jāiededz visas daktis kopā. Nededziniet vienu dakts pa vienam, jo ​​šajā gadījumā viena dakts sadegs vairāk nekā otra, un tā var nogrimt šķidrajā vaskā.

Klienti, kuri iegādājās šo preci, nopirka arī:

Uzrakstīt atsauksmi

Yankee Candle Christmass Set sveču komplekts (4 x 49 g.)

Yankee Candle Christmass Set sveču komplekts (4 x 49 g.)

Uzrakstīt atsauksmi

E-pasts netiks rādīts, izmantots tikai pirkuma pārbaudei.